Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Αυτή είναι η μπομπονιέρα που μοίρασαν στους καλεσμένους

Αυτή είναι η ιδιαίτερη μπομπονιέρα του πριγκιπικού γάμου.

Μετά την λαμπρή τελετή και τα εκατομμύρια κόσμου που την παρακολούθησαν, τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν στους κανονικούς τους ρυθμούς. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι επίσημα σύζυγοι και όλοι μιλούν ακόμη για τον βασιλικό γάμο. Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο έχουν έρθει οι ιδιαίτερες μπομπονιέρες που επέλεξε να μοιράσει το ζευγάρι στους προσκεκλημένους του.

Πρόκειται για μια «περίεργη» επιλογή μιας και με μια πρώτη ματιά δε θυμίζουν τις κλασικές μπομπονιέρες. Θυμίζουν τσαντάκι -και πρακτικά είναι κιόλας- όπου επάνω τους αναγράφονται τα αρχικά των νεόνυμφων, η ημερομηνία και η ώρα που τελέστηκε το μυστήριο.

Το εσωτερικό τους έκρυβε αρκετές μικρές εκπλήξεις για τους καλεσμένους. Πιο συγκεκριμένα, κάθε μπομπονιέρα - τσαντάκι περιείχε ένα τεράστιο σοκολατένιο νόμισμα, ένα κουλουράκι, έναν μαγνήτη ψυγείου και ένα εκπτωτικό κουπούνι της τάξης των 20% για το κατάστημα δώρων του κάστρου.

 

H μπομπονιέρα, επίσης, περιείχε εκτός των παραπάνω κι ένα μπουκάλι νερό από το κάστρο Windsor καθώς και το πρόγραμμα του γάμου. Συνολικά δόθηκε σε 2.640 άτομα που καλέστηκαν από το ζεύγος.

A sea of goody bags await the lucky few at Windsor Castle. #WINDSOR #royalwedding

A post shared by Mark Cuthbert (@markacuthbert) on

 

Κεντρική φωτογραφία: Associated Press

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ