CELEBRITIES

Οι πρώτες δηλώσεις του ενθουσιασμένου πρίγκιπα Harry, μετά τη γέννηση του γιου του

Richard Pohle/Pool Photo via AP

Και ναι, επιτέλους ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έγιναν γονείς σήμερα, στις 07.26 το πρωί, ώρα Ελλάδας. Τόσο η Meghan Markle, τόσο και το νεογέννητο αγοράκι τους χαίρουν άκρας υγείας. Ο πρίγκιπας Harry, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, βρισκόταν στο πλευρό της συζύγου του κατά τη διάρκεια της γέννας.

 

Λίγες ώρες μετά, μάλιστα, επιβεβαίωσε κι ο ίδιος το ευτυχές γεγονός on camera. Στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος και κατενθουσιασμένος μπαμπάς, σημείωσε τα εξής: «Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι η Meghan κι εγώ υποδεχτήκαμε σήμερα το πρωί ένα υγιέστατο αγοράκι. Είμαι τρομερά υπερήφανος για τη σύζυγό μου. Είναι εκπληκτικό. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Είμαστε και οι δύο απόλυτα ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για όλη την αγάπη και τη στήριξη από όλους. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ήμουν μπροστά σε μία γέννα. Ήταν υπέροχα, πραγματικά απίστευτα. Κάθε πατέρας και γονιός λέει πως το μωρό του είναι απλά φανταστικό αλλά αυτό το μικρό πλασματάκι είναι κάτι παραπάνω από μοναδικό. Πετώ στα σύννεφα.

Ο πρίγκιπας Harry μεταξύ άλλων τόνισε πως η καθυστέρηση της γέννησης του μωρού τους, τους έδωσε τον απαραίτητο χρόνο για να σκεφτούν ονόματα. Εν αναμονή, λοιπόν, του ονόματος του καρπού του έρωτά τους και φυσικά εν αναμονή των επίσημων πρώτων φωτογραφιών.

 

Κεντρική φωτογραφία: Richard Pohle/Pool Photo via AP