CELEBRITIES

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Αυτά είναι τα επικρατέστερα ονόματα για το βασιλικό μωρό

Danny Lawson/Pool Photo via AP

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συχνά επιλέγουν «κλασικά» μικρά ονόματα, όμως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle να κάνουν μια αντισυμβατική επιλογή για τον νεογέννητο γιο τους. Το Παλάτι ανακοίνωσε ότι το μωρό γεννήθηκε στις 07.26 το πρωί (ώρα Ελλάδας) στις 06 Μαΐου και ζυγίζει 3 κιλά και 200 γραμμάρια.

AP Photo/Vudi Xhymshiti

AP Photo/Vudi Xhymshiti

Αν προτιμήσουν ονόματα των στενών συγγενών τους, τότε προκρίνονται τα Κάρολος –ο παππούς του μωρού και διάδοχος του βρετανικού θρόνου– ή Φίλιππος, από τον δούκα του Εδιμβούργου, τον προπάππου του Harry, σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ. Άλλα μικρά ονόματα που συνηθίζονται στη βασιλική οικογένεια είναι τα Arthur, James, Αlbert και Edward.

Στο γραφείο στοιχημάτων William Hill προκρίνεται το Arthur, ενώ στο Paddy Power μεταξύ των φαβορί είναι τα Alexander και Jacobs.

AP Photo/Vudi Xhymshiti

AP Photo/Vudi Xhymshiti

Αlbert ήταν το μικρό όνομα του συζύγου της βασίλισσας Βικτωρίας, αλλά και του πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄, ο οποίος όμως επέλεξε να αποκαλείται “Γεώργιος” όταν ανέβηκε στο θρόνο. Είναι επίσης ένα από τα μικρά ονόματα του ίδιου του πρίγκιπα Harry.

Το Arthur, από το θρυλικό βασιλιά των ιπποτών της στρογγυλής τραπέζης, είναι ένα από τα μικρά ονόματα του πρίγκιπα Καρόλου, του γιου του, πρίγκιπα William και του μικρότερου γιου του τελευταίου, πρίγκιπα Louis .

Τα γραφεία στοιχημάτων δεν αποκλείουν να δοθεί στο παιδί κάποιο όνομα που συνηθίζεται περισσότερο στις ΗΠΑ, όπως τα Bradley ή Spencer. Το τελευταίο ήταν επίσης το επώνυμο της πριγκίπισσας Diana.

Σε ένα πρόσφατο ταξίδι του στην Αυστραλία, ο Κάρολος αστειεύτηκε για το θέμα λέγοντας: «Μεταξύ μας, υποψιάζομαι ότι τα ονόματα Kylie και Shane θα περιλαμβάνονται στον κατάλογο».

 

Κεντρική Φωτογραφία: Danny Lawson/Pool Photo via AP