CELEBRITIES

Η Meghan Markle περιμένει το πρώτο της παιδί. Η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού

AP Photo/Tim Ireland, Pool

Μήπως είναι έγκυος και φοράει αυτά τα ρούχα; Τέτοια κουβέντα έγινε στο γραφείο και δε θα το αρνηθούμε συνοδεία ζουμ για να πιστοποίηση των όσων ειπώθηκαν. Ναι, λέγαμε εμείς αλλά το παλάτι δεν είχε βγάλει ανακοίνωση. Κι έβγαλε. Η Meghan Markle είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί την άνοιξη του 2019.

Η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού

«Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η Δούκισσα του Sussex περιμένει ένα μωρό την άνοιξη του 2019.

Έχουν εκτιμήσει όλη την υποστήριξη που έχουν λάβει από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο από την ημέρα του γάμου τους τον περασμένο Μάιο και είναι ευτυχείς που μπορούν να μοιραστούν με τον κόσμο τα ευχάριστα νέα.»

Η μητέρα της Meghan, Doria Ragland, δηλώνει πολύ χαρούμενη που σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί το πρώτο της εγγόνι.

Το ζευγάρι πραγματοποιεί το πρώτο του επίσημο ταξίδι στην Αυστραλία και η Meghan εμφανίστηκε κρατώντας ένα φάκελο μπροστά στην κοιλιά της. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν, πριν κυκλοφορήσει η επίσημη ανακοίνωση.

Australian Pool via AP

Australian Pool via AP

Η σειρά διαδοχής

Το παιδί του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, όταν με το καλό έρθει στον κόσμο, θα βρίσκεται στην έβδομη θέση της διαδοχής εκτοπίζοντας στην όγδοη το θείο του πρίγκιπα Andrew. Ο Andrew είναι γιος της Ελισάβετ και αδερφός του Κάρολου. Η κόρη του πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύτηκε τον Jack Brooksbank στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor Castle.

Πρίγκιπας Κάρολος

Πρίγκιπας William

Πρίγκιπας George

Πριγκίπισσα Charlotte

Πρίγκιπας Louis

Πρίγκιπας Harry

Το παιδί που θα γεννηθεί δε θα πάρει τον τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας, εκτός κι αν η βασίλισσα Ελισάβετ αλλάξει τους κανόνες. Αν είναι αγόρι θα έχει τον τίτλο Earl of Dumbarton ενώ αν είναι κορίτσι θα την προσφωνούν Lady (το όνομά της) Mountbatten-Windsor.

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Tim Ireland, Pool