CELEBRITIES

Η Meghan Markle παραδέχεται ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον πρίγκιπα Harry

Η Meghan Markle είναι ηθοποιός - παίζει στη σειρά Suits - αλλά ποτέ κανέναν δεν ενδιέφερε τόσο αυτή της η ιδιότητα, όσο τον τελευταίο χρόνο που είναι η σύντροφος του πρίγκιπα Harry. Κάπως έτσι βρέθηκε να ποζάρει στον Peter Lindbergh και στο εξώφυλλο του Vanity Fair για το τεύχος Οκτωβρίου.

“Είναι τρελή για τον Harry”, λέει ο τίτλος στο περιοδικό και αυτή είναι η πρώτη φορά που η Meghan μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της με τον πρίγκιπα. Είναι μαζί από πέρσι τον Ιούλιο, όταν γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών. “Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι. Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει κάποια στιγμή που θα πρέπει να βγούμε δημόσια και να πούμε ιστορίες μας, αλλά ελπίζω πως ο κόσμος θα καταλάβει ότι αυτός ο καιρός είναι για τους δυο μας. Είναι για μας. Κομμάτι του γιατί όλο αυτό είναι τόσο ιδιαίτερο, είναι το ότι είναι κάτι μόνο δικό μας. Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Προσωπικά, λατρεύω μια όμορφη ιστορία αγάπης“, δήλωσε η Meghan στο Vanity Fair.

 

 

 

Στο τέλος της μέρας είναι πολύ απλό. Είμαστε δυο άνθρωποι που είναι πολύ χαρούμενοι και ερωτευμένοι. Βγαίναμε ραντεβού χωρίς να το ξέρει κανείς για περίπου έξι μήνες κι εγώ δούλευα όλη αυτή την περίοδο. Το μόνο πράγμα που άλλαξε ήταν η οπτική του κόσμου. Τίποτα σε σχέση με μένα δεν άλλαξε. Είμαι ακόμα ο ίδιος άνθρωπος και ποτέ δεν με όριζε η σχέση μου“, είπε η Meghan όταν ρωτήθηκε πώς νιώθει για την εισβολή των media στη ζωή της.

Έχει τις δυσκολίες του και κάποιες μέρες είναι πιο δύσκολες από τις άλλες. Και μόλις έγινε γνωστό ήταν τρομερό το πώς άλλαξαν τα πράγματα. Αλλά έχω όλο αυτό το σύστημα υποστήριξης γύρω μου και φυσικά, τη στήριξη του αγοριού μου“, δήλωσε η σύντροφος του Harry όταν τη ρώτησαν πώς είναι να βγαίνεις με τον πρίγκιπα της Αγγλίας. Η συνέντευξή της πυροδότησε τις φήμες για πιθανό αρραβώνα με τον Harry. Μένει να δούμε αν θα βγουν αληθινές.

Κεντρική Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP, File