CELEBRITIES

Σμαράγδα Καλημούκου: Η Λίζα από τη σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες” είναι πολύ ερωτευμένη, plus size μοντέλο και δασκάλα χορού

Instagram/Smarooo

Η Λίζα της σειράς "Λατρεμένοι μου γείτονες" του Mega (2007 - 2009) έκανε χθες την εμφάνισή της σε δεκάδες τίτλους δημοσιευμάτων που μιλούσαν για τη μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της αλλά και την στροφή στην καριέρα της. Η Σμαράγδα Καλημούκου συμμετείχε στην κωμική σειρά του Mega σε ηλικία 17 ετών, κι ενώ είχε μόλις συμμετάσχει στο "So you think you can dance". Αυτό ήταν άλλωστε πάντα το πάθος της, ο χορός. Η Σμαράγδα Καλημούκου μπορεί να πέρασε από τον χώρο της υποκριτικής αλλά ο χορός ήταν πάντα το πάθος της. Σήμερα εξακολουθεί να εργάζεται ως δασκάλα χορού ενώ κάνει και modelling ως plus size μοντέλο.

Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι η Λίζα ήταν η κοπέλα του Άρη (Δημήτρης Βλάχος), η κόρη της πλούσιας οικογένειας που ζει δίπλα στην οικογένεια των νεόπλουτων Άβα Γαλανοπούλου και Κώστα Κόκλα και εδώ μπορείς να τους απολαύσεις σε κάποιες ρομαντικές στιγμές.

 

Διάβασε κι αυτό: Σωτήρης Σκάντζικας: Τι κάνει σήμερα ο “Πετράκης” ο ανιψιός του Ζάχου Δόγκανου

Η Σμαράγδα Καλημούκου έχει σπουδάσει χορό στην Εθνική Λυρική Σκηνή, και πλέον διδάσκει Funky Jazz στη σχολή του Πάνου Μεταξόπουλου. Η ίδια εδώ και πέντε χρόνια διατηρεί σχέση με τον φυσιοθεραπευτή Αναστάση Αντωνόπουλο με τον οποίο συχνά πυκνά μοιράζονται τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram. Η Σμαράγδα έχει συμπληρώσει τα 28 της χρόνια κι εκείνος τα 26.

View this post on Instagram

A post shared by (@smaroooo) on

View this post on Instagram

Him

A post shared by (@smaroooo) on

 

Όσο για την αλλαγή στην εμφάνισή της, η Σμαράγδα Καλημούκου ανέφερε μιλώντας με διαδικτυακούς της ακόλουθους πως αυτή επήλθε με την απώλεια της μητέρας της. Η αγαπημένη της μαμά έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια και η Σμαράγδα χρειάστηκε χρόνο για να διαχειριστεί την απώλεια. Όπως ανέφερε η ίδια, εκείνη την περίοδο πήρε κάποια κιλά τα οποία τώρα είναι στην διαδικασία να χάσει.

 

Όσο για την υποκριτική δεν την αποκλείει από τη ζωή της ενώ θα έλεγε σίγουρα «ναι» σε μια τρίτη σεζόν “«Λατρεμένοι μου γείτονες». Αν ακούν οι παραγωγοί που τον τελευταίο καιρό δείχνουν να αγαπούν τα sequel στην ελληνική τηλεόραση, δεν αποκλείεται η επιθυμία της να εισακουστεί.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Smarooo