CELEBRITIES

O Matthew McConaughey έκλεισε τα 50 και άνοιξε Instagram. Εμείς, έπρεπε να σου κάνουμε δώρο

Willy Sanjuan/Invision/AP

Μετά τη Jennifer Aniston που πείστηκε επιτέλους να ανοίξει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram και κόντεψε να το «γκρεμίσει» με τη δημοφιλία της, κερδίζοντας ακόμα και μια θέση στο βραβείο των ρεκόρ Guinness, τώρα και ο Matthew McConaughey έκανε την είσοδό του στον πολύπλοκο κόσμο των social media. Αφορμή για να ανοίξει λογαριασμό στο Instagram ο Matthew McConaughey ήταν τα 50στα του γενέθλια και επί της ευκαιρίας του ευχόμαστε και τα χρόνια τα πολλά.

Διάβασε επίσης: H Jennifer Aniston όντως “έσπασε” το Instagram, έσπασε και το ρεκόρ Guinness 

Ο ηθοποιός δεν έσπασε κάποιο ρεκόρ, καθώς άλλο Matthew κι άλλο Jennifer, αλλά εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μπει στην κοινότητα του Instagram μέσα από την πρώτη του ανάρτηση στον λογαριασμό του. «Όταν οι άνθρωποι μπαίνουν στη σελίδα μου, θέλω να με βλέπουν. Θέλω να μοιράζομαι ότι θέλω με το κοινό και να με δουν όπως είμαι. Είμαι λίγο αγχωμένος», είπε ο ηθοποιός που με ειλικρίνεια συμπλήρωσε ότι θα προτιμούσε να κάνει μονόλογο αλλά ότι ενημερώθηκε πως στα social media κυριαρχεί ο διάλογος και θα προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα.

View this post on Instagram

officially mcconaughey

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on

Διάβασε κι αυτό: Διάσημοι άντρες με μάτια μπλε σαν το Αιγαίο

Ανάμεσα στα πρώτα πρόσωπα που ακολούθησε ο ηθοποιός ήταν η σύζυγός του Camila Alves, με την οποία ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον Levi, την Vida και τον Livingston. Ο Matthew McConaughey γνώρισε την Camila Alves σε βραδινή του έξοδο το 2006, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την τότε σύντροφό του Penelope Cruz. «Οι πρώτες μου λέξεις όταν την είδα ήταν: “Τι είναι αυτό;”. Το “αυτό” προχώρησε και κάθισε και εγώ προσπαθούσα να του τραβήξω την προσοχή. Και καθώς προσπαθούσαν να της τραβήξω την προσοχή από την άλλη άκρη του δωματίου, μου ήρθε η επιφοίτηση και είπα στον εαυτό μου: “Αυτή δεν είναι μια γυναίκα που χαιρετάς από την άλλη άκρη του δωματίου, McConaughey σήκω από τη θέση σου και πήγαινε να της μιλήσεις”. Και αυτό έκανα», όπως έλεγε στο Αμερικανικό People.

 

Ο Matthew McConaughey συμπλήρωσε τα 50 του χρόνια τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου. Αυτό το διάστημα ο ηθοποιός συμμετέχει σε μία σειρά από κινηματογραφικά project. Δανείζει τη φωνή του στο “Sing 2”, ενώ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Guy Ritchie “The Gentlemen” που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο στις ΗΠΑ και στην επόμενη ταινία της σειράς Batman όπου θα υποδυθεί τον Harvey Dent/Two – Face.

 

Κεντρική φωτογραφία: Willy Sanjuan/Invision/AP