CELEBRITIES

Η Σπυριδούλα του MasterChef ζήτησε δημόσια συγγνώμη και δεν είναι αυτό που νομίζεις

Instagram/Masterchefgr

To Masterchef 3 μπορεί να πήρε ήδη τον δρόμο της λήθης μετά την ολοκλήρωσή του την Τετάρτη, αλλά τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη σίγουρα θα τη θυμόμαστε για καιρό. Η φιναλίστ του reality μαγειρικής του ΣΚΑΪ, έφτασε μέχρι την πηγή αλλά νερό δεν ήπιε. Στα δικά σου μάτια, του τηλεθεατή αυτό, που είδες ξεκάθαρα τον Μανώλη Σαρρή να αναδεικνύεται ο νέος MasterChef και να νικά στο παιχνίδι. Στα μάτια της ίδιας της Σπυριδούλας είναι κι εκείνη η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, είναι κι εκείνη νικήτρια και καλά κάνει και νιώθει έτσι. Αλλά το γεγονός ότι εξέφρασε αυτές τις απόψεις μισή ώρα μετά τη νίκη του Μανώλη, ενόχλησε πολλούς.

Διάβασε κι αυτό: MasterChef 3: Η εκτόξευση της τηλεθέασης, τα παρασκήνια και τα πιο αστεία tweets για τον τελικό

Μεταξύ άλλων ενόχλησε και τη Φαίη Σκορδά που δήλωσε στον αέρα της εκπομπής της: «Μισή ώρα μετά τον τελικό δεν μπορείς να λες ότι είσαι νικήτρια γιατί παίρνεις από τη λάμψη του νικητή, δηλαδή το μοιράζεσαι. Δε μοιράστηκε το έπαθλο. Είναι σα να θες να πάρεις κάτι από τον άλλον, δεν είναι ωραίο, είναι πολύ εγωιστικό. Έπρεπε να πει ότι νικητής είναι αυτός και μετά από ένα μήνα, σε μια συνέντευξή της, να το εξηγήσει». Η ίδια αναφέρθηκε και γενικά στην στάση της Σπυριδούλας απέναντι στους δημοσιογράφους και στο γεγονός ότι αποκάλεσε μία ρεπόρτερ «αγάπη μου». «Βλέπεις αυτό το κορίτσι, μιλώντας στην κάμερα, ότι ήταν αποφασισμένη στον τελικό να είναι μπροστά στις κάμερες και να μιλήσει στις εκπομπές. Δεν γυρνάς εύκολα να πεις σε μια δημοσιογράφο, όταν είσαι μαγείρισσα, όταν είσαι σεφ, είσαι σε έναν άλλο χώρο, μικρή σε ηλικία, “αγάπη μου”. Και άνθρωπος που έχει μεγάλη εμπειρία δεν το κάνει» είπε η Φαίη Σκορδά.

Διάβασε ακόμα: Μανώλης Σαρρής: Ο νέος MasterChef μας συστήνει τη σύντροφό του

Η Σπυριδούλα, λοιπόν, αφού άκουσε τα εξ’ αμάξης και στο Twitter και στον “αέρα” πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών, έστειλε το πρώτο της μήνυμα μέσω Instagram. Tα πρώτα της λόγια μετά τον τελικό περιλάμβαναν και μία δημόσια συγγνώμη, ωστόσο η συγγνώμη της καμία σχέση δεν είχε με όλα αυτά παρά εν μέρει. H Σπυριδούλα ζήτησε συγγνώμη από όσους δεν τη συμπάθησαν και δεν την αγάπησαν. «Καλή καρδιά», τους είπε και επιπλέον γράφοντας και τα συγχαρητήριά της στον «μεγαλύτερο νικητή» και τον «Νέο Έλληνα MasterChef», όπως χαρακτήρισε τον Μανώλη κάπως διόρθωσε τις εντυπώσεις.

View this post on Instagram

Το ταξίδι και για μένα έφτασε στο τέλος του.. ένα ταξίδι γεμάτο γνώσεις εμπειρίες φιλίες γέλια κλαμματα νεύρα και πολλά άλλα….είμαι ευγνώμων που το έζησα όλα αυτό.. ευχαριστώ πάρα πολύ όλους που συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι και το κάνανε ξεχωριστό για μένα…. @xristos_bark @asimina_ustalli @ioannaloka @panostogias @tasos_kiriklakis @zahiryawary @stamatiskovaios_masterchef @padelis_vouros @maria_tsaprani_ @renteshgianna @koninax @kotsonis_charalambos @david_jimerson @alextsioukaris @eva aban @elizabeth @orfanos_g @thanos__sp και φυσικά τον υπέροχο Νέο Έλληνα Μάστερ Σεφ @man_sarr .. Συγχαρητήρια σε όλους μας για την προσπάθεια που κάναμε…άλλοι φύγανε νωρίς άλλοι φύγανε πιο αργά αλλά δεν αλλάζει κάτι με αυτό… Είμαστε όλοι νικητές και ο μεγαλύτερος είναι ο Μανωλαρας μας… Ο Παριανός μαραθωνιοδρομος από το Άμστερνταμ…..ένα τεράστιο ευχαριστώ στους υπέροχους 3 κριτές ανθρώπους λεβέντες που είχαμε δίπλα μας τόσο καιρό…. @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas .. Είστε εξαιρετικοί και σας αγαπάμε πολύ…. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες και δεν βλέπατε ποτέ … Είστε υπέροχοι…. Ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ…. Και τέλος και πολύ σημαντικο γιατί με έπιασε πάλι η πολύλογια μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε….. Ακόμα και σε εκείνους που δεν με αγάπησαν η με συμπάθησαν τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα συγνώμη που δεν μπόρεσα να τους αρέσω….καλή καρδιά… Το παιχνίδι τώρα ξεκινάει…. @masterchefgr #masterchefgr #starchanneltv

A post shared by spiridoyla~karampoutaki (@spiridoyla_karampoutaki) on

 

«Το ταξίδι και για μένα έφτασε στο τέλος του. Ένα ταξίδι γεμάτο γνώσεις εμπειρίες φιλίες γέλια κλάματα νεύρα και πολλά άλλα. Είμαι ευγνώμων που το έζησα όλα αυτό.  Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους που συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι και το κάνανε ξεχωριστό για μένα. Και φυσικά τον υπέροχο Νέο Έλληνα Μάστερ Σεφ. Συγχαρητήρια σε όλους μας για την προσπάθεια που κάναμε. Άλλοι φύγανε νωρίς άλλοι φύγανε πιο αργά αλλά δεν αλλάζει κάτι με αυτό. Είμαστε όλοι νικητές και ο μεγαλύτερος είναι ο Μανωλαρας μας. Ο Παριανός μαραθωνοδρόμος από το Άμστερνταμ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους υπέροχους 3 κριτές ανθρώπους λεβέντες που είχαμε δίπλα μας τόσο καιρό.

Είστε εξαιρετικοί και σας αγαπάμε πολύ. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες και δεν βλέπατε ποτέ. Είστε υπέροχοι. Ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Και τέλος και πολύ σημαντικό γιατί με έπιασε πάλι η πολυλογία μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε. Ακόμα και σε εκείνους που δεν με αγάπησαν η με συμπάθησαν τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα συγνώμη που δεν μπόρεσα να τους αρέσω. Καλή καρδιά. Το παιχνίδι τώρα ξεκινάει», έγραψε αναλυτικά η Σπυριδούλα.

H ίδια μετά τον τελικό βρέθηκε στην εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου» στην οποία παραδέχτηκε ότι έχει ζητήσει προσωπικά συγγνώμη σε κάποιους από τους συμπαίκτες της. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα σου υπενθυμίσω εγώ, όσοι παίκτες έβγαιναν από το παιχνίδι όλο και κάτι είχαν να προσάψουν στην Σπυριδούλα. «Δεν είναι καθόλου ωραίο να βγαίνεις έξω και να βλέπεις ότι υπάρχει αυτό το κακό γύρω από το όνομά σου», σημείωσε η Σπυριδούλα: «Υπάρχει και η άλλη πλευρά που παίρνω εγώ σε προσωπικά μηνύματα που είναι πάρα πολλά που μου λένε ότι είσαι αυθεντική και είσαι ωραία. Υπάρχουν δύο κόσμοι, αυτός του δρόμου που σε βλέπουν και σε αγκαλιάζουν και θέλουν να βγάλετε φωτογραφίες και αυτός του Internet που λέει “Σταυρώστε τη”. Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να τα έλεγα ξανά αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο και αυτό το ύφος. Έχω ζητήσει συγγνώμη προσωπικά στα παιδιά, δηλαδή στην Ασημίνα και σε άλλα παιδιά», εξήγησε.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Masterchefgr