CELEBRITIES

Η Μαίρη Συνατσάκη φεύγει, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έρχεται στο φετινό Madwalk

ndp

Μπορεί να έχουμε συνδέσει την εκδήλωση Madwalk που ενώνει τη μόδα και τη μουσική με τη Μαίρη Συνατσάκη στο τιμόνι της παρουσίασης, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, φέτος θα αλλάξουν τα πράγματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day και της Μαρίας Αντωνά, η Μαίρη Συνατσάκη δεν θα έχει ρόλο παρουσιάστριας στην βραδιά καθώς αυτόν τον αναλαμβάνει φέτος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο που έγινε γνωστό στο πανελλήνιο μέσα από την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του “Greece’s Next Top Model”, θα παρουσιάσει μόνη της το Madwalk, εξέλιξη η οποία, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, έχει ενοχλήσει τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Προκάλεσε αίσθηση σε πολλούς πώς αυτό το κορίτσι μέσα σε μία χρονιά, από εκεί που πέρσι την είχαμε δει να έχει συμμετοχή στο Madwalk με την Υβόννη Μπόσνιακ, φέτος θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης. Μόνη της. Αυτό έχει λίγο σχολιαστεί ότι φέτος θα δούμε μόνη της στη σκηνή την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και δεν θα υπάρχει κάποιος ρόλος αντίστοιχα για τη Μαίρη Συνατσάκη την οποία την έχουμε συνδυάσει με αυτόν τον θεσμό», είπε η Μαρία Αντωνά.

Όταν η ομάδα της παρέας αναρωτήθηκε αν όντως είναι ενοχλημένη η Μαίρη Συνατσάκη από όλα αυτά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε: «Μπορεί το ενοχλημένη να είναι με την έννοια ότι είναι ένας θεσμός στον οποίο έχεις δώσει το είναι σου, έχεις συνδυαστεί με αυτόν και κάπου σε ενοχλεί όταν το αναλαμβανει μια άλλη γυναίκα». «Ξέρω ότι είναι ίσως λίγο στενοχωρημένη και είναι λογικό γιατί έχει συνδυαστεί με αυτόν το θεσμό» σημείωσε η Μαρία Αντωνά και τόνισε: «Δεν το γνωρίζω αν θα τη δούμε να συνεργάζεται με κάποιον σχεδιαστή, αλλά σε ρόλο παρουσίασης είτε μπροστά είτε backstage δεν θα τη δούμε φέτος».

Πέρσι το Madwalk παρουσίασε η Μαίρη Συνατσάκη με τον Χρήστο Μάστορα, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εντυπωσίαζε με την παρουσία της στην πασαρέλα της κολεξιόν της Yvonne Bosnjak καθώς η Ντορέττα Παπαδημητρίου τραγουδούσε το “New Rules”. Αν δεν την θυμάσαι μπορείς να την εντοπίσεις στο παρακάτω video.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency