CELEBRITIES

Η αποστομωτική απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη σε αρνητικό σχόλιο για την ηλικία και το σώμα της στο Instagram

Instagram/mairiboo

Η ταινία «Τι 30, τι 40, τι 50» υπάρχει στον ελληνικό κινηματογράφο από το 1972 για να μας θυμίζει ότι η ηλικία είναι μόνο αριθμοί και ότι πραγματική σημασία έχει η ηλικία που νιώθουμε πως είμαστε μέσα μας. Παρά τα χρόνια που πέρασαν, κάποιοι μάλλον δεν την έχουν δει, επιμένοντας να συσχετίζουν την ηλικία της ταυτότητάς μας με διάφορους άγραφους κανόνες συμπεριφοράς και εμφάνισής μας. «Πέρασες τα 30; Πρέπει να είσαι μια σοβαρή, καθωσπρέπει γυναίκα», φαίνεται να σκέφτονται κι ας μην καταλαβαίνει κανείς μας ποιος δίνει τον ορισμό της σοβαρότητας και του καθωσπρεπισμού. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να σκέφτηκε ένας follower της Μαίρης Συνατσάκη που έκρινε πως μία φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγες ημέρες στον λογαριασμό της στο Instagram, δε συνάδει καθόλου με την ηλικία της.

Διάβασε επίσης: Η Μαίρη Συνατσάκη έκοψε αφέλειες και βρήκε το κούρεμα που της πηγαίνει περισσότερο από όλα

«Σταμάτα να κάνεις τη χίπισσα και την 20αρα. Κοντεύεις τα 40 και η αμερικανιά σ’ έχει φάει εσένα. Όπως και η αποστεωμένη εικόνα σου», έγραψε ο διαδικτυακός της «φίλος» και όπως βλέπεις με ένα σμπάρο πέτυχε δύο τρυγόνια, γιατί εκτός από την ηλικία της Youtuber, παρουσιάστριας και επιχειρηματία, αναφέρθηκε και στα κιλά και την εμφάνισή της. Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε απλά: «Ό,τι θέλω θα κάνω καλέ».

Instagram/mairiboo

 

Κι αν αναρωτιέσαι σε αυτό το σημείο για ποια φωτογραφία μιλάμε δες την παρακάτω:

 

Η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε την απάντηση που οφείλει να δίνει ο καθένας μας σε ανάλογες περιπτώσεις. Ούτε αναλύσεις χρειάζονται για το ποιοι λόγοι οδηγούν κάποιον να ασχοληθεί με τη ζωή, την εικόνα, την αισθητική ενός τρίτου, ούτε βαρύγδουπες δηλώσεις. «Ό,τι θέλω θα κάνω καλέ» θα πούμε κι εμείς την επόμενη φορά που θα μας ζητήσει ο οποιοσδήποτε το λόγο γιατί συμπεριφερθήκαμε/ ντυθήκαμε/ χορέψαμε/ γελάσαμε δημόσια με τρόπο που δεν «αρμόζει» στην ηλικία μας. Ακόμα καλύτερα, και μουσικά μπορούμε να τους αφιερώσουμε το τραγούδι – έπος της Δήμητρας Γαλάνη «Σ’ όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε». Και, όπως κατάλαβες, Μαίρη, μόλις σου δώσαμε ιδέα για την επόμενη απάντησή σου σε ανάλογο θέμα.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/mairiboo