CELEBRITIES

Ατύχημα για τη Μαρινέλλα. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο

ndp

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής στο κατάμεστο Διογένης Studio άτομο της επιχείρησης ανέλαβε το δυσάρεστο έργο να ενημερώσει το κοινό που βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει το φινάλε των εμφανίσεων του μουσικού σχήματος με επικεφαλής τη Μαρινέλλα, ότι η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού δε θα καταφέρει να ανέβει στην σκηνή. «Η κυρία Μαρινέλλα ερχόμενη εδώ είχε ένα ατύχημα και παρόλο που το ήθελε πολύ οι γιατροί δεν της επέτρεψαν να εμφανιστεί, δεν το επιτρέπει η κατάστασή της» είπε μεταξύ άλλων, ενώ στο τέλος του προγράμματος ο Κώστας Μακεδόνας μετέφερε στο κοινό την αγάπη της Μαρινέλλας και τη συγγνώμη της.

Κι ενώ οι υπόλοιποι τραγουδιστές του σχήματος Κώστας Μακεδόνας, Έλενα Παπαρίζου, Ήβη Αδάμου και Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης, διαδέχονταν ο ένας τον άλλο στη σκηνή κάνοντας όλοι αναφορές στην Μαρινέλλα, έγινε γνωστό πώς η Μαρινέλλα είχε ατύχημα κατεβαίνοντας τις σκάλες του νυχτερινού κέντρου προς τα καμαρίνια χτυπώντας το ισχίο της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τις δικές του πληροφορίες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους και ο στυλίστας Al Giga επί χρόνια της Έλενας Παπαρίζου μέσω Facebook ο οποίος βρισκόταν εκεί το βράδυ της Κυριακής. «Έπεσε από τις σκάλες. Είναι καλά. Μπορεί να χρειαστεί χειρουργείο», έγραψε χαρακτηριστικά σε σχόλιο στην ανάρτησή του ο Al Giga.

Ο επιστήθιος φίλος της Μαρινέλλας, Λάκης Λαζόπουλος, μοιράστηκε επίσης το δικό του μήνυμα συμπαράστασης προς την ερμηνεύτρια μέσω Instagram. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, όταν ενημερώθηκε για το συμβάν, δημοσίευσε ένα Instastory και έγραψε χαρακτηριστικά: «Περαστικά σου, δίπλα σου!!».

Instagram/lakislazopoulos

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency