CELEBRITIES

Σολωμού για Μουζουράκη: “Αν θελήσει παιδί, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε ας κάνει ο,τι θέλει”

24media

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Βερβερίτσα» ερωτήθηκε στο κλείσιμο της συνέντευξής της για το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός ακόμα παιδιού. Η ίδια είναι ήδη μητέρα του Αλέξανδρου τον οποίο είχε αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της Μάριο Αθανασίου για τον οποίο επίσης μίλησε στην εκπομπή.

 

«Δε θα ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί, είμαι πολύ καλυμμένη. Ποτέ δεν το σκέφτηκα, δεν μου έλειψε ποτέ κάτι», είπε η Μαρία Σολωμού και η Φαίη Σκορδά επέμεινε. «Ούτε στη σχέση που έχεις να πεις ότι με αυτόν τον άνθρωπο να έχουμε το παιδί μας»; «Ποτέ, ποτέ, ποτέ! Έχω τον Αλέξανδρο, μου φτάνει ο Αλέξανδρος. Δεν ξέρεις στη ζωή αυτή τι μπορεί να σου συμβεί, ζωή είναι… Αλλά έχοντας σώας τας φρένας μου, μιλώντας για τα τελευταία 13 χρόνια που έχω κάνει τον Αλέξανδρο, όχι», είπε η Μαρία Σολωμού. Η ίδια τόνισε πως αν ο νυν σύντροφός της Πάνος Μουζουράκης θέλει κάποια στιγμή ένα παιδί «να πάει να το κάνει».

«Είχε προκύψει στο παρελθόν αρκετές φορές το ζήτημα, έχω εξηγηθεί πολύ καλά», σημείωσε η Μαρία Σολωμού και παραδέχτηκε: «Είναι απόλυτο. Το δέχτηκε η άλλη πλευρά. Δεν ξέρω, αν κάποια στιγμή νιώσει πραγματικά την ανάγκη, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Είναι πολύ μεγάλη δέσμευση για την άλλη πλευρά να ξέρει ότι δεν θα κάνει παιδί με τη συγκεκριμένη γυναίκα. Είναι πολύ εγωιστικό εκ μέρους μου να το αποκλείω αυτό σε έναν άνθρωπο. Το αντιλαμβάνομαι αλλά στην πορεία θέλω να σου εξηγήσω ότι είναι ένας άνθρωπος που πλέον περνάει το 60% της ζωής του στο Λος Άντζελες, οπότε και εκ των πραγμάτων -επειδή αυτό το κόνσεπτ υπήρχε στο μυαλό του τα τελευταία δύο χρόνια, του είχα εξηγήσει ότι μάλλον δεν είναι η ώρα αυτή τη στιγμή γιατί δεν θα μπορούσε να είναι εντάξει γι’ αυτό το παιδί. Πώς θα γίνει να έχεις ένα παιδί με έναν άνθρωπο που είναι σε άλλη ήπειρο;», είπε η Μαρία Σολωμού.

Όσο για την σχέση τους που συνεχίζεται παρά την απόσταση η Μαρία Σολωμού είπε: «Δόξα το θεό, όλα είναι καλά. Υπάρχει αγάπη και όλα είναι καλά».

 

Κεντρική φωτογραφία: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson