CELEBRITIES

Η Μαρία Σολωμού αποχώρησε από τη θεατρική παράσταση του Νίκου Μουτσινά

ndp photo agency

Χημεία επί σκηνής και μία ζεστή φιλία είχαν ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Σολωμού που πέρασαν τον προηγούμενο χειμώνα και το καλοκαίρι παίζοντας στην παράσταση «Βερβερίτσα». Και η φιλία τους μπορεί να παραμένει ζεστή αλλά τη χημεία τους επί σκηνής δε θα την απολαμβάνουμε αυτόν τον χειμώνα. Όπως ανακοίνωσε η ηθοποιός στο Instagram, το δικό της ταξίδι με τη «Βερβερίτσα» έφτασε στο τέλος του.

Διάβασε επίσης: Η Μαρία Σολωμού ποζάρει με μαγιό χωρίς ρετούς και αποδεικνύει γιατί είναι υπέροχη

«Τελευταία παράσταση Βερβερίτσα σήμερα. Αποχαιρετώ την Αννα Μαρίζα Φονιά, όπως της αρμόζει. Με χαρά, πήδουλους, τσουλήθρες, και πολλή πολλή αγάπη! Θα μου λείψετε όλοι, και καθένας ξεχωριστά. Πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ! Αφήνω τη σκυτάλη σε πολύ καλά χέρια και ανυπομονώ για τη συνέχεια», έγραψε η Μαρία Σολωμού συνοδεύοντας την ανακοίνωσή της με μία φωτογραφία της απο την περιοδεία της παράστασης και τις ευχάριστες στιγμές που πέρασε σε αυτή.

 

Η αποχώρηση της Μαρίας Σολωμού δεν είναι έκπληξη, αφού είχε ανακοινωθεί το όνομά της στον θίασο της παράστασης «Βρε καλώς τους», που θα ανέβει σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη και πρωταγωνιστές τους Λάκη Λαζόπουλο και Παύλο Χαϊκάλη στο θέατρο Βρετάνια. Μένει να δούμε, λοιπόν, ποιο πρόσωπο θα αντικαταστήσει τη Μαρία Σολωμού στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά τη φετινή θεατρική σεζόν.

Η Μαρία Σολωμού εκτός από τις θεατρικές της υποχρεώσεις θα συνεχίσει να διδάσκει και στην δραματική σχολή Ίασμος.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency