CELEBRITIES

Μαρία Μενούνος – Keven Undergaro: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους αλά ελληνικά

ndp

Η μεγάλη ημέρα έφτασε χθες για τη Μαρία Μενούνος και τον Keven Undergaro που μετά τον φαντασμαγορικό, σε live μετάδοση γάμο τους στη Νέα Υόρκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2018 αποφάσισαν να τελέσουν και τον θρησκευτικό τους γάμο στην Ελλάδα και τον τόπο καταγωγής του πατέρα της Μαρίας Μενούνος, Κώστα, τον Άκοβο Αρκαδίας.

Το ζευγάρι είχε φτάσει στην Ελλάδα από την Τετάρτη για να επιμεληθεί τις τελευταίες λεπτομέρειες της τελετής που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο μικρό γραφικό χωριό. Όλα ήταν όπως τα ήθελε και τα φανταζόταν η Μαρία Μενούνος, παραδοσιακά, με άμαξα που την πήγε στην εκκλησία, τον πατέρα της να τη συνοδεύει ως την είσοδο και να την παραδίδει στον Keven, τους πιο στενούς Έλληνες φίλους της κοντά της και τους τέσσερις αγαπημένους της κουμπάρους, τη Μαριέττα Χρουσαλά, τον Λέοντα Πατίτσα, τον Σωτήρη Κυρανάκο και τον Δημήτρη Γιαννέτο, δίπλα της.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν φυσικά εκεί και τράβηξε καρέ καρέ την άφιξη των καλεσμένων και της Μαρίας με το υπέροχο beauty look της στην εκκλησία.

ndp

Ο Αντώνης και η Ιωάννα Σρόιτερ.

ndp

Η Αποστολία Ζώη.

ndp

Η Αποστολία Ζώη με την αδερφή της και τον Νίκο Κοκλώνη.

ndp

 

ndp

Η Μαρία Μενούνος με τον πατέρα της Κώστα.

Στην συνέχεια κατέγραψε τις πρώτες ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού εκτός και εντός της εκκλησίας, αλλά και το πρώτο τους φιλί. Στις φωτογραφίες τους δε μπορείς να θαυμάσεις το νυφικό Celia Kritharioti που φόρεσε η παρουσιάστρια της Αμερικανικής τηλεόρασης από κάθε γωνία.

ndp

 Οι νεόνυμφοι με τους τέσσερις κουμπάρους τους.

ndp

 

ndp

 

ndp

ndp

 

Η Μαρία Μενούνος και ο Keven Undergaro βγήκαν από την εκκλησία και πέρασαν από τη βροχή του ρυζιού κρατώντας ομπρέλα.

ndp

 

Στη συνέχεια βρέθηκαν στον κοντινό χώρο της δεξίωσης όπου χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι το πρωί. Το θέμα της διακόσμησης ήταν το λεμόνι, το παραδοσιακό μενού επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και όλα ήταν όπως τα ονειρεύτηκαν.

Να ζήσουν ευτυχισμένοι!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency