CELEBRITIES

“Πέγκυ μοναδική μου αγάπη”: Το τηλεφώνημα του Βασίλη Κούκουρα στη Μαρία Λεκάκη και η υπέροχη αντίδρασή της

NDP Photo Agency

Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» έχει γράψει τη δική της τηλεοπτική ιστορία. Η τηλεοπτική σειρά των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά έπαιζε στον ΑΝΤ1 από τον Οκτώβριο του 1998 ως τον Ιούνιο του 2000, αλλά είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από κοντά μας, αφού οι επαναλήψεις της συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά είχαν και ο Βασίλης Κούκουρας, ως τηλεοπτικός «Μάνθος» που με την καρδιά αγκινάρα του αγαπούσε σχεδόν όλες τις γυναίκες του λεκανοπεδίου και η Μαρία Λεκάκη, ως «Πέγκυ» που ήθελε να γίνει ηθοποιός και ήταν η επίσημη αγαπημένη του (μαζί με την «Φιόνα μοναδική του αγάπη» βέβαια). Οι δυο τους «συναντήθηκαν» στον αέρα του The 2Night Show όπου ήταν καλεσμένος ο ηθοποιός.

Διάβασε επίσης: Η Μαρία Καβογιάννη και η Μαρία Λεκάκη αμακιγιάριστες, στην πιο ανέμελη καλοκαιρινή τους φωτογραφία

Με πρωτοβουλία του Γρηγόρη Αρναούτογλου, πραγματοποιήθηκε ένα τηλεφώνημα από το πλατό στη Μαρία Λεκάκη, η οποία συνομίλησε αρχικά με τον παρουσιαστή και όταν κατάλαβε ότι είναι στον «αέρα» τα έχασε. Πριν προλάβει να πει στον παρουσιαστή ότι είναι «τρελός» η αλλοτινή τηλεοπτική αγάπη της πήρε το ακουστικό και της είπε: «Πέγκυ μοναδική μου αγάπη». «Μάνθο, μοναδική μου αγάπη» απάντησε η Μαρία Λεκάκη κι έπειτα οι δυο τους μίλησαν για λίγο και εξέφρασαν τη συμφωνία τους να συμμετέχουν σε ένα sequel του «Κωνσταντίνου και Ελένης» αν ποτέ δρομολογηθεί.

 

«Ατάκες που να λέω ακόμα δεν έχω, αλλά σίγουρα μου έχουν μείνει οι “Σκύλες της λύσσας” και το “Μάνθο μοναδική μου αγάπη”. Μου τα λένε και συνέχεια στον δρόμο όταν με βλέπουν», είπε η Μαρία Λεκάκη και έκλεισε ενώ ο Βασίλης Κούκουρας βούρκωσε στο πλατό. «Δεν ξέρω αν τα νέα παιδιά που γυρίζουν τώρα στο πλατό, και γυρίζονται πολύ ωραία σίριαλ, δεν ξέρω αν περνάνε έτσι. Δεν είχαμε καμία κόντρα, ήμασταν παρέα», είπε δακρυσμένος ο Βασίλης Κούκουρας.

Ο ηθοποιός στην προσωπική του ζωή είναι ζευγάρι με τη συνάδελφο του Βάνα Ραμποτά, με την οποία ήρθαν κοντά στην περιοδεία της παράστασης «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, πριν τη σχέση του μαζί της η προσωπική του ζωή είχε πολλά κοινά με αυτή του «Μάνθου». «Έχω πει πολλά ψέματα και στη ζωή μου αλλά τα έχω καταργήσει» κατέληξε ο Βασίλης Κούκουρας.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency