CELEBRITIES

Μαρία Κορινθίου: Η σπάνια φωτογραφία της κόρης της Ισμήνης Αϊβάζη με αφορμή τη γιορτή της

NDP Photo Agency

Η Μαρία Κορινθίου είναι μία ευτυχισμένη μητέρα. Η κόρη της Ισμήνη φυσικά είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τη μαμά της στην πραγματική, εκτός των social media, ζωή, αλλά μερικές φορές «εισβάλει» και πρωταγωνιστεί και στα stories της ηθοποιού στο Instagram. Η μικρή Ισμήνη Αϊβάζη είχε σήμερα την ονομαστική της εορτή και η υπερήφανη μητέρα της δεν θα μπορούσε να μην γράψει τις ευχές της και στον ισχυρό της λογαριασμό στα social media.

«Iσμηνού μου. Παιδί μου. Μονάκριβο μου τρανό και τετραπέρατο τερατάκι μου! Χρόνια σου πολλά πολλά για τη γιορτή σου! Σε αγαπάω από εδώ ως τον ουρανό και ακόμα παραπέρα!!!!» έγραψε η Μαρία Κορινθίου και μοιράστηκε μία καλοκαιρινή φωτογραφία της κόρης της. Στην φωτογραφία της φαίνεται και το πρόσωπο της μικρής Ισμήνης, κάτι που σπάνια αφήνει να φαίνεται η μητέρα της, αλλά και ο πατέρας της Γιάννης Αϊβάζης στα social media.

 

Η μικρή Ισμήνη φαίνεται να μοιάζει πολύ με τη μητέρα της, ενώ φαίνεται πώς έχει κληρονομήσει και το ταλέντο της στις ανέμελες πόζες στον φακό. Να, για του λόγου το αληθές δες μια παρομοίως ανέμελη πόζα της μητέρας της από το φετινό καλοκαίρι και βγάλε τα συμπεράσματά σου.

 

Χρόνια της πολλά!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency