CELEBRITIES

Μαντώ Γαστεράτου: Η νέα εξομολόγηση για την Τζένη Μελιτά και τη σχέση τους

ndp

Στη Σάσα Σταμάτη η οποία έχει ζήσει από κοντά την άλλοτε στενή σχέση της με τη Τζένη Μελιτά, ως συνεργάτιδά τους στο Πρωινό του ΑΝΤ1, παραχώρησε συνέντευξη η Μαντώ Γαστεράτου. Μιλώντας στην κάμερα του Oh la la! ήταν επόμενο να ερωτηθεί από τη δημοσιογράφο για την απουσία της Τζένης Μελιτά από τον πρόσφατο γάμο της και την μεγάλη έκταση που πήρε αυτή στα media.

«Με έχει στενοχωρήσει πολύ αυτό το γεγονός. Με έχει γειώσει, με έκανε να κατέβω από το συννεφάκι μου πολύ απότομα. Με στενοχωρεί όλη αυτή η κατάσταση Σάσα, πραγματικά», είπε η Μαντώ Γαστεράτου και στη συνέχεια αναφέρθηκε εκτενέστερα στο τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους.

«Δεν ήμουν εγώ που απομακρύνθηκα από την Τζένη. Ένας άνθρωπος ο οποίος είναι φάντασμα στη ζωή σου σε πληγώνει πολύ περισσότερο η απουσία του. Και όταν σε μια τόσο σημαντική στιγμή της ζωής σου γίνεται αισθητή η παρουσία του με τέτοιον τρόπο σε τσακίζει. Πάρα πολλές φορές είχαν πέσει οι γέφυρες. Έγιναν και πολλές προσεγγίσεις, άκαρπες. Υπήρχε περίπτωση έναν άνθρωπο με τον οποίο είσαι όλη τη μέρα μαζί, συνέχεια μαζί, τον αγαπάς, τον λατρεύεις, ξαφνικά να κατεβάσεις ρολά και να μην τον καλέσεις στον γάμο σου; Θα έπρεπε να είσαι για το Δαφνί!», είπε συγκεκριμένα η Μαντώ Γαστεράτου.

Η ίδια ερωτήθηκε αν είχε δει το απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο οποίο η Τζένη Μελιτά της ευχήθηκε για τον γάμο της και απάντησε: «Δεν το είχα δει, μου το είπαν φίλοι μου και το είδα. Αισθάνθηκα πολύ άβολα, πολύ αμήχανα, πολύ περίεργα» σημείωσε.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency