CELEBRITIES

Νίκος Μαστοράκης: Γιατί ζήτησε συγγνώμη από την Ευγενία Μανωλίδου

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Όλα άρχισαν όταν η Ευγενία Μανωλίδου φιλοξενήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην εκπομπή της διαδικτυακής τηλεόρασης του Star Channel, που παρουσιάζουν η Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη, και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι της είχε προταθεί να αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης της εκπομπής ”Αργά”, προκειμένου να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Ο Νίκος Μαστοράκης ”άδειασε” την μουσικό με δηλώσεις του στο Πρωινό. ”Άκουσα την κυρία Μανωλίδου να λέει ότι της προτάθηκε να κάνει το ”Αργά” και επειδή ο μόνος που μπορεί να κάνει προτάσεις για την εκπομπή είμαι εγώ, πιστεύω ότι η κυρία Μανωλίδου το ονειρεύτηκε, ή της έκανε κάποια καλόπιστη φάρσα ο Μητσικώστας. Άλλωστε στο ”Αργά” παρουσιαστή είχαμε από την πρώτη στιγμή τον Θοδωρή και λόγω χαμηλού προϋπολογισμού δεν χρειαστήκαμε διευθυντή ορχήστρας”, είπε χαρακτηριστικά.

Η Ευγενία Μανωλίδου απάντησε στο άδειασμα του Μαστοράκη με ένα μήνυμά της στο προφίλ της στο facebook. Ανάμεσα στα άλλα η ίδια έγραψε: ”Θεωρώ καλοπροαίρετα ότι ο άνθρωπος δεν γνώριζε ότι μου είχε γίνει η πρόταση από τη διοίκηση του σταθμού πριν αναλάβει εκείνος την εκπομπή και γι’ αυτό έσπευσε να με διαψεύσει. Τον συγκεκριμένο άνθρωπο θέλω να τον θυμάμαι όπως τον γνώρισα: Ευφυή, ταλαντούχο, ευχάριστο και αειθαλή”.

Σήμερα ο Νίκος Μαστοράκης με αποκλειστικές δηλώσεις του στο Πρωινό, ζήτησε συγγνώμη από τη μαέστρο.”Ευχαριστώ την Ευγενία που με την κομψή και ευγενική της απάντηση μου δίνει την ευκαιρία να της πω mea culpa και συγνώμη. Όμως 50% και στα δύο. Είχαν έρθει πράγματι σε επαφή μαζί της από το κανάλι σε πολύ πρώτο στάδιο διερευνητικών (και μόνο) επαφών αλλά εγώ δεν το είχα μάθει ποτέ”, είπε ο ίδιος.

Και κατόπιν πρόσθεσε: ”Mea culpa μεν, αλλά 50%. Όσο για την συγνώμη δεν θα χρειαζόταν αν η Ευγενία τους δεοντολογικούς κανόνες της δουλειάς μας που μας υπαγορεύουν να μη δημοσιοποιούμε τις προτάσεις που μας κάνουν εφ’ όσον αυτές δεν υλοποιήθηκαν. Όπως κι εμείς σαν modus operandi δεν εκθέτουμε όλους εκείνους που κατά καιρούς μας κάνουν προτάσεις ή ζητούν συνεργασία και τους λέμε ευγενικά ”όχι”. Είναι μια βάση διακριτικής εχεμύθειας με αμφίδρομο κέρδος”.

Διάβασε επίσης στο Peoplegreece

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί είπε όχι στην πρόσκληση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτό είναι το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί