CELEBRITIES

Η Madonna έγδυσε 17χρονη επί σκηνής

Το ''πήραμε την κάτω βόλτα'' το έχετε ακούσει; Τώρα θα το δείτε κιόλας. Η Madonna έχει πάρει την κάτω βόλτα και δείχνει πως η απόσυρση είναι κοντά. Τελευταίο περιστατικό η αποκάλυψη του στήθους μίας 17χρονης φαν σε συναυλία στην Αυστραλία.

Η Josephine Georgiou εργάζεται ως μοντέλο και δηλώνει φανατική θαυμάστρια της τραγουδίστριας. Βρέθηκε στις VIP θέσεις σε στάδιο του Μπρίσμπεϊν για να την ακούσει όταν προς έκπληξή της εκείνη την εντόπισε και της ζήτησε να ανέβει στη σκηνή.

“Είναι το είδος του κοριτσιού που απλά θέλεις να χαστουκίσεις στον … και να της κατεβάσεις…”, είπε η Madonna και κατέβασε την μπλούζα της κοπέλας αφήνοντας σε κοινή θέα το στήθος της.

Και επειδή δεν ήμασταν βέβαιοι για την κατρακύλα, συνέχισε: “Ω, γαμώτο. Συγγνώμη, σεξουαλική παρενόχληση. Μπορείς αν θες να κάνει το ίδιο και σε μένα”.

Η στιγμή της αποκάλυψης

 

Η Josephine Georgiou αντιδρά αμήχανα και σηκώνει την μπλούζα της. Οι χορευτές που βρίσκονται στη σκηνή γελούν αντιμετωπίζοντας το σκηνικό ως κάτι απολύτως φυσιολογικό.

Η 17χρονη την επόμενη ημέρα απάντησε το εξής: “Δεν είναι τόσο σημαντική υπόθεση το στήθος μου. Η Madonna με εντόπισε στις θέσεις VIP όπου ήμουν και ζήτησε να βρεθώ δίπλα της. Δεν έγινε και κάτι, δεν ήταν τόσο φοβερό αυτό που έκανε. Στεκόμουν έκπληκτη γιατί ήμουν ακριβώς δίπλα στο είδωλο μου, μπορούσα να την αγγίξω”.

Αυτή είναι η Josephine Georgiou

 

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image