CELEBRITIES

MTV VMAS 2018: Η JLO ήταν η βασίλισσα της βραδιάς. Δες και μόνη σου

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Είναι φορές που αναρωτιέται κανείς που περνά τα 30, αν η σύγχρονη μουσική περνάει κρίση ή αν φεύγει, σβήνει η νιότη από μέσα του και ό, τι το καινούριο του φαίνεται φτηνό, άνευρο, χαζό. Ποτέ δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει τα hits της νιότης του, τότε που όλα έμοιαζαν υπέροχα. Χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου, η αλήθεια είναι πως τα '00s έζησαν σαφέστατα λαμπρότερες ημέρες δόξας από την σημερινή κατάσταση στην μουσική βιομηχανία και απόδειξη γι' αυτό είναι η χθεσινή εμφάνιση της Jennifer Lopez, στα MTV VMAS 2018.

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Βλέπετε η Jenny from the Block βρέθηκε εκεί για να μπει στην λίστα των καλλιτεχνών που κερδίζουν ένα τιμητικό βραβείο συνολικής πορείας στην μουσική, το Vanguard, Michaelk Jackson Award. Ωστόσο, η βραδιά δεν της χαρίστηκε απλά και μόνο χάρη στην επιλογή των διοργανωτών να της απονείμουν αυτό το βραβείο, αλλά και επειδή απέδειξε πως διαθέτει αυτό που σε απλά (!!) ελληνικά θα λέγαμε star quality.

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Το δεκάλεπτο αφιέρωμα στο οποίο η Λατίνα μάγεψε το κοινό, τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με την αστείρευτη ενέργεια, παρά τα 49 της χρόνια, είχε απ’ όλα. Μέχρι την βραδιά της Δευτέρας θα παίρναμε όρκο πως η JLO είχε ξεχάσει για πάντα το “Waiting For Tonight” ή το “Let’s Get Loud”. Κι όμως… συμπεριελήφθησαν στο medley μαζί με άλλες επιτυχίες της, όπως τα “On The Floor”, “My Love Don’t Cost A Thing” και “All I Have”.

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

  Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Και βέβαια, μπορεί να ντύθηκε στα χρυσά, να φόρεσε δημιουργίες του Versace, να έκλεψε λίγη από την σνομπ δόξα του κόσμου της ραπ, όμως η JLO δεν ξέχασε πως είναι η “Jenny From the Block”. Το κορίτσι από το Bronx για να τιμήσει την γενέτειρά της συμπεριέλαβε ως και συρμό του μετρό στην εμφάνισή της, την ώρα του εν λόγω τραγουδιού. Η Jennifer χόρεψε, αν δεν κάνουμε λάθος, τραγούδησε ζωντανά, εκτέλεσε υποδειγματικά δυο twerking και υποδέχτηκε στη σκηνή τον αγαπημένο της από τα παλιά Ja Rule.

Πολλά είπαμε, απλά απόλαυσε:

Μπορεί να χρειάστηκαν 17 χρόνια για να δούμε την λατίνα star ζωντανά σε κάποια βραβεία του MTV, όμως εκείνη φρόντισε να μας αποζημιώσει για τα καλά.

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Το εν λόγω βραβείο απονεμήθηκε για πρώτη φορά σε MTV Awards το 1988 στον Michael Jackson κι από το 1991 φέρει το όνομά του. Ανάμεσα στους stars που το έχουν λάβει ήδη είναι η Madonna, οι Guns N’ Roses, η Britney Spears, ο Justin Timberlake, η Beyonce, ο Kanye West, η Rihanna και η P!nk. Πρόκειται για μία βράβευση που ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές άλλες, αφού έρχεται για να αναγνωρίσει τη συμβολή ενός καλλιτέχνη σε συνολικό οπτικοακουστικό επίπεδο. Είναι αλήθεια πως η Lopez έλειπε από αυτή τη λίστα.

Στα VMA της 20ης Αυγούστου η JLo θα εμφανιστεί on stage φυσικά όχι μόνο για να παραλάβει το βραβείο ή κάποιο από τα άλλα δύο για τα οποία είναι υποψήφια με το “Dinero”, αλλά θα είναι και μέρος του show. Για την ακρίβεια, το highlight της βραδιάς και πάμε στοίχημα ότι αυτό που ετοιμάζει θα είναι πολύ εντυπωσιακό.

 

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Chris Pizzello/Invision/AP