CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez θα θέλει να ξεχάσει αυτή τη συνέντευξη και το κράξιμό της σε Paltrow, Diaz και Madonna

Evan Agostini/Invision/AP

Μπορεί να σου γκρεμίσω τον κόσμο σου αυτή τη στιγμή αλλά έχω χρέος να σου αποκαλύψω ότι η λογική που υπαγορεύει πως: «Οι γυναίκες αγαπούν τις γυναίκες, οι γυναίκες σέβονται τις γυναίκες, οι γυναίκες υποστηρίζουν τις γυναίκες» δεν ήταν πάντοτε εδώ μαζί μας στον λαμπερό κόσμο της showbiz. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει μία συνέντευξη της Jennifer Lopez στο Moviewire από το μακρινό 1998. Σε αυτή η Jenny From The Block, έδωσε μερικές -χωρίς κανένα απολύτως φίλτρο- απαντήσεις για συναδέλφους της όπως η Gwyneth Paltrow, η Salma Hayek, η Cameron Diaz και η Madonna.

Διάβασε επίσης: H Jennifer Lopez, οι κοιλιακοί της και ο Jimmy Fallon χορεύουν χωρίς σταματημό στο πιο ξεκαρδιστικό video του Σεπτεμβρίου

Η συνέντευξη ήρθε ξανά στην επιφάνεια όταν ένας χρήστης του Twitter ανέβασε τις απαντήσεις της σε screenshot ζητώντας να δωθεί στην αγαπημένη του ποπ σταρ ένα Όσκαρ μόνο γι’ αυτές. Η ίδια δε νομίζουμε ότι θα συμφωνούσε.

 

Η ίδια δήλωνε στη συνέντευξή της ότι τότε αφού είχε πρωταγωνιστήσει σε κάποιες επιτυχημένες ταινίες όπως το “Selena”, είχε καταφέρει να φτάσει στον πάτο της λίστας των “A-list” ηθοποιών. Μιλώντας για τη Salma Hayek που εκείνη την περίοδο γύριζε ταινίες όπως το “Dogma” και το “Wild Wild West” έλεγε: «Είμαστε σε δύο διαφορετικά “βασίλεια”. Είναι μία σεξοβόμβα και αυτοί είναι οι ρόλοι που υποδύεται. Γελάω που λέει ότι της πρόσφεραν τη Selena, πράγμα που είναι απόλυτο ψέμα. Αν αυτό θέλει να κάνει για να κερδίσει δημοσιότητα, τότε αυτό είναι δικιά της δουλειά». Ουπς, θα σκεφτείς και δίκιο θα έχεις αλλά τα σχόλια της Jennifer Lopez που θυμίζουν περισσότερο ελληνική τηλεόραση του 2019 παρά το Hollywood του 1998 συνεχίστηκαν με άλλες γυναίκες στο στόχαστρο.

Η Cameron Diaz για την JLO ήταν «Ένα τυχερό μοντέλο στο οποίο δόθηκαν πολλές ευκαιρίες. Απλά εύχομαι να είχε κάνει περισσότερα με αυτές. Είναι όμορφη και έχει υπέροχη παρουσία πάντως και στον “Γάμο του καλύτερου μου φίλου”, σκέφτηκα “Όταν τη σκηνοθετούν, μπορεί να είναι καλή». Όσο για την Gwyneth Paltrow, η ίδια έλεγε: «Πες μου που έχει παίξει. Στο ορκίζομαι δε θυμάμαι τίποτα στο οποίο να συμμετείχε. Κάποιοι άνθρωποι γίνονται ονόματα λόγω των γνωριμιών τους. Άκουσα περισσότερα για εκείνη και τον Brad Pitt παρά για τη δουλειά της». Θα σου θυμίσω απλά ότι την ίδια χρονιά η Gwyneth κέρδισε το Όσκαρ για την ταινία «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» αλλά μάλλον η Jenny αναφερόταν στο πριν-το-μπαμ της συναδέλφου της.

Από το στόχαστρο δεν ξέφυγε ούτε η Winona Ryder για την οποία είπε ότι «Δεν έχω ακούσει κανένα δημόσιο πρόσωπο ή ακόμα και κάποιον φίλο μου να λέει: “Ω, την αγαπώ”. Είναι χαριτωμένη και ταλαντούχα όμως και μου αρέσει μόνο και μόνο επειδή μοιάζει με τη μεγάλη μου αδερφή, τη Leslie» κι εμείς θα σχολιάσουμε «Άουτς, άουτς και άουτς».

Και θα κλείσουμε το απαύγασμα των εμψυχωτικών για όλες τις γυναίκες δηλώσεων της Jennifer Lopez του 1998 με όσα είπε για τη Madonna στην διαβόητη συνέντευξή της. «Αν πιστεύω ότι είναι μεγάλη ερμηνεύτρια; Ναι. Αν πιστεύω ότι είναι μεγάλη ηθοποιός; Όχι. Η υποκριτική είναι η δουλειά μου, οπότε είμαι πιο σκληρή με τους ανθρώπους όταν λένε “Α ναι μπορώ να το κάνω αυτό – μπορώ να παίξω” και λέω: “Ε, μην φτύνετε έτσι την τέχνη μου”». Τώρα αν εσύ πίστευες ότι η JLO έκανε μεγαλύτερη επιτυχία στο τραγούδι παρά στην υποκριτική, αυτό δε σημαίνει ότι η ίδια αισθάνεται περισσότερο τραγουδίστρια από ότι ηθοποιός. Και στην τελευταία της ταινία “Hustlers” λένε πως η ερμηνεία της εντυπωσιάζει. Ελπίζουμε στις συνεντεύξεις που θα ακολουθήσουν για την προώθησή της να εντυπωσιάσει και με τον λόγο της, που από το 1998 ως σήμερα, ευτυχώς έχει εξελιχθεί προς το ευγενέστερο.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP