CELEBRITIES

Game Of Thrones: Ο λόγος που η Lena Headey έλειπε από την πρεμιέρα της 8ης και τελευταίας σεζόν

Photo by Taylor Jewell/Invision/AP

Η ώρα που περιμέναμε πλησιάζει αργά και βασανιστικά, όπως συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες στιγμές αυτής της σειράς. Και κάπως έτσι μιάμιση εβδομάδα πριν την κανονική έναρξη της 8ης και τελευταίας σεζόν του Game Of Thrones στο HBO, έφτασε η ώρα για την avant premiere της το βράδυ της Τετάρτης στην Νέα Υόρκη παρουσία όλου του cast. Όλου; δε νομίζω. Η Lena Headey δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» αλλά μην ανησυχείς η απουσία της δεν είχε ίδιους σκοπούς με εκείνη της Cersei από τη συγκέντρωση των πολιτών και της οικογένειάς της στο τέλος της σεζόν 6. Τότε που ανατινάχθηκε το Sept of Baelor και γέμισε η πόλη πτώματα.

Η εξήγηση ήρθε με μία ανάρτηση στο Instagram όπου η Lena Headey, η παντοδύναμη Cersei της σειράς δήλωσε νικημένη από μία ασθένεια. «Οι λέξεις συντετριμμένη και χάλια δεν μπορούν να περιγράψουν την απογοήτευσή μου που δεν μπορώ να ταξιδέψω στη Νέα Υόρκη για την τελευταία μας πρεμιέρα απόψε. Μισώ το να είμαι άρρωστη και το timing αυτή τη φορά είναι απαίσιο» είπε (με λίγες περισσότερες βωμολοχίες δηλαδή) η Lena Headey και είμαστε σίγουρες ότι το υπόλοιπο cast μοιράστηκε την απογοήτευσή της.

 

Η Lena Headey γύρισε τις τελευταίες της σκηνές στο GoT τον περασμένο Ιούλιο. «Ήταν στενάχωρο» είπε στην Huffington Post τον Φεβρουάριο. «Πίστευα ότι δεν θα άφηνα τον εαυτό μου να στενοχωρηθεί γιατί είχα ακόμα να γυρίσω τις σκηνές της τελευταίας μέρας. Αλλά μετά όταν έφυγα, μπήκα στο αυτοκίνητο, ξέσπασα σε κλάματα και ένιωσα απελπισία». Κάπως έτσι μάλλον θα νιώσουμε κι εμείς μετά το τέλος της σειράς.

 

Κεντρική φωτογραφία: Taylor Jewell/Invision/AP