CELEBRITIES

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος αρραβωνιάστηκαν

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος αρραβωνιάστηκαν. Οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και φόρεσαν βέρα στο αριστερό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day.

Στα πλάνα που έπαιξαν στο Happy Day και οι δύο εμφανίστηκαν χαμογελαστοί και με τα χέρια πιασμένα. «Όλα καλά. Δεν αισθάνομαι άβολα όταν συναντάω κάμερες και είμαι με τον καλό μου», δήλωσε η Βάσω Λασκαράκη στον Μιχάλη Πλεμμένο.

 

«Συγκατοίκηση, γάμος, ίσως ακόμα ένα παιδάκι γιατί η Βάσω έχει πει ότι θέλει να κάνει ένα ακόμα παιδί. Άνθρωπος που τους ξέρει καλά μου ότι είναι πολύ ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι και ψάχνουν σπίτι να μείνουν μαζί», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Page 2 είχε δηλώσει: «Δε θα είχα πρόβλημα να ξαναπαντρευτώ. Είμαι ένας άνθρωπος πιστός, που θέλει να αφιερώνει τη ζωή του σε έναν άνθρωπο, που του αρέσει να είναι σε μία σχέση και αγαπάει την οικογένεια. Πριν αποκτήσω παιδί, φοβόμουν ότι ίσως δεν κάνω γι’ αυτό, αλλά από τότε που ήρθε στην ζωή μου η Εύα άλλαξε όλη η κοσμοθεωρία μου. Και τελικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι αργά ή γρήγορα οδηγούμαστε σε αυτό που πραγματικά θέλουμε και μας ταιριάζει. Εμένα, λοιπόν, αυτό που λένε η καρδιά μου, οι σκέψεις μου και τα όνειρά μου είναι μέσα σε μία οικογένεια».

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/vasolaskaraki