CELEBRITIES

Η αποκάλυψη του Κώστα Κόκλα για το ρόλο του Θοδωρή στο “Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς”

ndp

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ «Ματίλντα» που θα ξεκινήσει το θεατρικό του ταξίδι στο Ακροπόλ το επόμενο διάστημα, ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε στο Πρωινό και παραχώρησε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά. Ο ηθοποιός, εκτός από τις δηλώσεις του για τα παιδιά που αγαπά και τον ρόλο του πατέρα που ζει καθημερινά έχοντας αποκτήσει έναν γιο, το Δημήτρη, μίλησε και για το άγνωστο τηλεοπτικό του παρελθόν.

Ο Κώστας Κόκλας παραδέχτηκε στη Φαίη Σκόρδα ότι εκείνος ήταν που είχε δεχτεί πρώτος την πρόταση να συμπρωταγωνιστήσει με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στο αγαπημένο «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς» του Mega. Μάλιστα ο ίδιος είχε συμφωνήσει και είχε ξεκινήσει τα γυρίσματα, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν έτσι ακριβώς όπως το περίμεναν οι συντελεστές του αρχικά.

 

«Είναι ένα ξένο κόνσεπτ, είχαν έρθει οι Καναδοί, είχαμε συμφωνήσει, είχαν ενθουσιαστεί, είχαμε ξεκινήσει και τα γυρίσματα. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενα να είναι, και σε συνεννόηση με την παραγωγή είπαμε τότε να το αφήσουμε λίγο να δούμε. Μετά έκλεισα κάτι άλλο σε άλλο κανάλι και όταν πια είπε η Δήμητρα και μου είπε «έλα να το κάνουμε», της λέω “Δήμητρα θα το κάνεις με τον Θοδωρή γιατί εγώ δε…”. Δεν έχει σημασία τώρα, είναι αυτά ιστορία. Έτσι γίνεται, αφήνεις κάποιες δουλειές, κάνεις κάποιες άλλες. Ταιριάζουμε πολύ με τη Δήμητρα, αλλά κι ο Θοδωρής ήταν πάρα πολύ καλός. Έχτισε έναν χαρακτήρα και μία τρελή επιτυχία που ακόμα την βλέπουν», διευκρίνισε ο Κώστας Κόκλας.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency