CELEBRITIES

Σία Κοσιώνη: “Όταν γέννησα, πράγματι έλειπε ο Κώστας”

Πέντε μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της, η δυναμική anchorwoman του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε πιο προσωπικά ζητήματα, όπως το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τον ερχομό του παιδιού της, αλλά και το πώς βίωσε την εμπειρία της γέννησης. Εκτενής, γλυκιά αναφορά έγινε και στον σύντροφό της, Κώστα Μπακογιάννη.

Όπως είπε: «Ένας είναι ο νόμος ο υπέρτατος νόμος, ο νόμος της αγάπης, όταν υπάρχει αγάπη όλα λειαίνονται, όλα προσαρμόζονται. Έχουμε καταφέρει και ζούμε πολύ αρμονικά τις μέρες και τις ώρες που καταφέρνουμε να είμαστε μαζί. Ο Κώστας δεν ζει εδώ, είναι συνέχεια στη Λαμία, διαρκώς πηγαινόερχεται, καταπίνει χιλιόμετρα. Πολλά Σαββατοκύριακα πρέπει να λείπει. Δεν με αγχώνει γιατί έτσι είναι η ζωή μας, άρα έχω προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα. Λίγο με άγχωνε όταν ήμουν έγκυος. Τελικά όταν γέννησα, πράγματι δεν ήταν ο Κώστας».

Ειδικότερα για τη γέννηση του παιδιού της είπε τα εξής: « Γέννησα ξαφνικά. Εκείνη τη στιγμή έχεις στο μυαλό σου να φέρεις το μωράκι σου με ασφάλεια. Όταν γέννησα, πράγματι έλειπε ο Κώστας. Εκείνη τη στιγμή είσαι πολύ ευάλωτη, θες τον άνθρωπό σου. Στεναχωρήθηκα. Εκείνος τσακίστηκε να γυρίσει, αλλά ήταν στη Γερμανία. Όσο και να τσακίστηκε, έφτασε μία ώρα αφού γεννήθηκε το μωρό. Είναι πολύ τρυφερός, έχει ένα μοναδικό να τρόπο να γίνεται κι αυτός παιδί».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency