CELEBRITIES

Η Σία Κοσιώνη κάνει canoe- kayak. Η φωτογραφία της και η αναφορά στον Κώστα Μπακογιάννη

NDP Photo Agency

Μπορεί οι χειμώνες της να είναι απαιτητικοί και γεμάτοι υποχρεώσεις, αλλά τα καλοκαίρια για την Σία Κοσσιώνη είναι αφιερωμένα στη χαλάρωση και στα αγαπημένα της πρόσωπα. Τώρα θα μου πεις τι σχέση έχει η χαλάρωση με τα θαλάσσια σπορ, και θα σου απαντήσω ότι χαλάρωση είναι ό,τι αποφορτίζει τον καθένα. Και τη Σία Κοσιώνη, ως φαίνεται, την αποφορτίζει το να κάνει canoe- kayak.

Διάβασε επίσης: Η Σία Κοσιώνη ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της στο πλατό του δελτίου ειδήσεων

Η anchorwoman του ΣΚΑΪ, μοιράστηκε μία φωτογραφία από τις διακοπές της όπου φορώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό βρέθηκε να σκίζει τα νερά με το canoe της. Κουπί το χειμώνα, κουπί και το καλοκαίρi. Δε σώζομαι.» έγραψε η Σία Κοσιώνη και δήλωσε παράλληλα μέσω tag στη φωτογραφία της ότι βρισκόταν στην βάρκα μαζί με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη.

 

Το ζευγάρι μετά τις εκλογικές μάχες του προηγούμενου διαστήματος, εξασφάλισε χρόνο τον Αύγουστο για να περάσει μαζί αλλά και με τον μικρό Δήμο. Όπως μας ενημέρωσε και πάλι μέσω Instagram η Σία Κοσιώνη, ο γιος τους έκανε αυτό το καλοκαίρι το πρώτο του ταξίδι με αεροπλάνο και μάλιστα ανέβηκε στο αεροσκάφος φορώντας την αγαπημένη του μπέρτα του Superman. Μία εικόνα, τόνοι τρυφερότητας.

 

Από Σεπτέμβρη η Σία Κοσιώνη θα επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα στην συχνότητα του ΣΚΑΪ όπου ηγείται του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού εδώ και 13 χρόνια. Όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ σε ανακοίνωσή του τον περασμένο Μάιο: «Για τα επόμενα δύο χρόνια, η Σία Κοσιώνη συνεχίζει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ. Μετρώντας ήδη 13 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ, ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και εκπομπών, ο σταθμός δείχνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της και ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας της».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency