CELEBRITIES

Η Ρούλα Κορομηλά στα 20 της θα μπορούσε άνετα να πρωταγωνιστεί στο Baywatch

NDP Photo Agency

Τις throwback φωτογραφίες των διασήμων δεν τις βαριόμαστε ποτέ. Ιδιαίτερα όταν είναι σαν αυτή που μοιράστηκε πρόσφατα η Ρούλα Κορομηλά στο Instagram της ταξιδεύοντάς μας στο ελληνικό καλοκαίρι του παρελθόντος και φέρνοντας στο timeline μας και λίγο «αέρα» από Baywatch.

Η καστανόξανθη, 20χρονη τότε Ρούλα Κορομηλά, φορώντας το κατακόκκινο μαγιό της, πόζαρε σε μπαλκόνι στην Ρόδο όπως διευκρίνισε η ίδια στη λεζάντα της και με ένα στόμα μια φωνή αναφωνήσαμε «Τι να μας πει και η Pamela Anderson».

 

Την εντυπωσιακή της σιλουέτα και τα μακριά πόδια της, σχολίασε και η ομάδα του Πρωινού προβάλλοντας τη φωτογραφία της παρουσιάστριας που μεσουράνησε στην ελληνική τηλεόραση τη δεκαετία του 1990.

 

Η ίδια είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή “Happy Day” για την εικόνα της, αποκαλύπτοντας πώς δεν είχε ποτέ άγχος για την εμφάνισή της. «Δεν είχα ποτέ το άγχος της εικόνας. Για αυτό και έχω δεχτεί πολλά πυρά και πάρα πολλά σχόλια κατά καιρούς. Δες την Κορομηλά πως έγινε, είναι πρησμένη, πάχυνε. Δεν με ενδιαφέρει αυτό το κεφάλαιο. Δεν είμαι μοντέλο. Δεν ξεκίνησα ως μοντέλο. Είμαι μια απλή γυναίκα με αδυναμίες… και ατίθαση», είχε πει χαρακτηριστικά. Και έτσι ακριβώς μας αρέσει.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

 

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;