CELEBRITIES

Η ερώτηση που θα στοιχειώνει για πάντα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

NDP Photo Agency

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε στο Survivor με στόχο να επαναπροσδιορίσει την εικόνα της και να κάνει μία νέα επαγγελματική αρχή στην τηλεόραση. Ήθελε το τηλεοπτικό κοινό να σχηματίσει άλλη άποψη για εκείνη χωρίς να υπολογίζει πως το παρελθόν δε διαγράφεται.

Οι δημοσιογράφοι όπου κι αν την συναντούν θέλουν ένα σχόλιο για τα δημοσιεύματα και την θέλουν να έχει απολύσει αρκετούς εργαζομένους όσο μεσουρανούσε στον Aplha.

«Έχω δώσει τις απαντήσεις. Δεν θέλω να το ανοίγουμε άλλο. Η ζωή προχωράει. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια επίδειξη μόδας. Μη γυρνάμε. Κανείς δεν γύρισε την πλάτη σε κανέναν. Τα κανάλια, οι άνθρωποι και τα πάντα είναι όλα ένας κύκλος. Και εδώ θα είμαι και εκεί θα είμαι. Και εσείς και όλοι».

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού και της Κλεοπάτρας Πατλάκη στο Πρωινό.

«Ακριβώς Κωνσταντίνα μου, ο φακός δεν μπορεί να ξεγελάσει, αυτό λέμε όλοι. Δεν καταλαβαίνει τι λέει, λέει άλλα από εδώ, άλλα από εκεί. Ο κόσμος δεν ξέρει και δεν πιστεύει τι είχε γίνει. Επιτρέψτε μας, επειδή εμείς είμαστε σε αυτόν τον χώρο κι επειδή δεκάδες συνάδελφοί μας βρέθηκαν χωρίς δουλειά εξαιτίας της, γι’ αυτό λέμε και αυτά που λέμε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό και νομίζετε ότι έχουμε εμπάθεια. Δεν έχουμε εμπάθεια, απλά δεν ξεχνάμε. Δεν μπορεί να ξεχάσουμε το παρελθόν» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη συμπλήρωσε: «Όταν έμπαινε με τον σκύλο της και έλεγε στον παραγωγό πήγαινε τον σκύλο βόλτα, όταν χρησιμοποιούσε τους ανθρώπους ως υπηρέτες, δεν είναι κατεστημένο. Ένας άνθρωπος κρίνεται από το πώς αντιδρά όταν από τα χαμηλά βρίσκεται στα ψηλά. Την περίοδο που ήταν στα ψηλά δεν έδειξε και τον καλύτερο χαρακτήρα, δεν ήταν ψέματα όλα αυτά που γράφτηκαν και ειπώθηκαν και ήταν χειρότερη η αλήθεια.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency