CELEBRITIES

Οι τρομακτικές λεπτομέρειες από την επίθεση στην Kim Kardashian στο Παρίσι

Η Kim Kardashian έπεσε θύμα ληστείας το πρωί της Δευτέρας και οι πρώτες τρομακτικές λεπτομέρειες από την επίθεση αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Το TMZ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Kim ήταν ξαπλωμένη το πρωί της Δευτέρας όταν άκουσε φωνές μέσα στο σπίτι.

Όταν προσπάθησε να καλέσει για βοήθεια, της πέταξαν το κινητό από τα χέρια ενώ η φίλη της Simone Harouche πήγε τρέχοντας στον κάτω όροφο και κλειδώθηκε στο μπάνιο για να μπορέσει να καλέσει βοήθεια. Στο μεταξύ η Kim παρακαλούσε τους 5 ληστές να μην την πειράξουν και φώναζε πως έχει δύο παιδιά, κάτι που δεν τους πτόησε και της έδεσαν τα χέρια και τους αστραγάλους ενώ της έδεσαν τα πόδια και την άφησαν στην μπανιέρα.

Σύμφωνα πάντα με πηγές, η Kim είπε στους αστυνομικούς πως φοβήθηκε ότι θα την βιάσουν ενώ είπε ότι οι ληστές μιλούσαν γαλλικά και ότι επαναλάμβαναν ‘ring, ring’. Όταν κατάλαβε φυσικά ότι έψαχναν το δαχτυλίδι των 20 καρατίων, αξίας 4.5 εκ. δολαρίων που της είχε κάνει δώρο ο Kanye, τους είπε αμέσως που είναι, αλλά εκείνιο πριν φύγουν πήραν και άλλα κοσμήματα αξίας 6 εκ. δολαρίων ενώ στη συνέχεια απέδρασαν με νοικιασμένα ποδήλατα (!).

Προφανώς δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα τι ισχύει και τι όχι, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή η επίθεση είναι σοκαριστική και απίστευτα τρομακτική.