CELEBRITIES

Kim Kardashian: Απαντά στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε

Η Kim Kardashian δε χάνει ευκαιρία να μας δείξει πόσο άνετα νιώθει με το σώμα της και με τις σέξι καμπύλες της. Για άλλη μια φορά ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram και στο facebook μια γυμνή φωτογραφία της.

 

Τα σχόλια που δέχτηκε φαίνεται να την ενόχλησαν αφού αποφάσισε να γράψει ένα κείμενο και να απαντήσει σε όλους αυτούς που την έκριναν αρνητικά.  

”Ήθελα να γράψω ένα κείμενο για τα σχόλια που δέχτηκα στο twitter τις τελευταίες μέρες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι ενοχλούνται από αυτό που επιλέγουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι να κάνουν στη ζωή τους. Δεν κάνω ναρκωτικά, σπάνια πίνω, δεν έχω διαπράξει ποτέ έγκλημα και παρόλα αυτά είμαι κακό πρότυπο επειδή αγαπώ και νιώθω ωραία με το σώμα μου;’ Όλα φαίνονται να περιστρέφονται γύρω από το sex tape μου που έγινε πριν 13 χρόνια. Μετά από τόσο καιρό, ο κόσμος μιλάει ακόμα για αυτό; Έζησα μέσα στην ντροπή και το φόβο. Ας προχωρήσουμε.

Μου δίνει δύναμη το σώμα μου, μου δίνει δύναμη η σεξουαλικότητά μου. Μου δίνει δύναμη να αισθάνομαι άνετα μέσα στο σώμα μου. Μου δίνει δύναμη να δείχνω τις ατέλειες μου στον κόσμο και να μην φοβάμαι τι θα πει ο καθένας για μένα. Ελπίζω πως μέσα από αυτό το site, μπορώ να ενθαρρύνω για αυτά τα πράγματα γυναίκες απ’ όλο το κόσμο΄.

Στη συνέχεια μας εκμυστηρεύτηκε πως ο Kanye West είναι πολύ δεκτικός και υποστηρικτικός και πως την αφήνει να ανακαλύψει την εμπιστοσύνη στον εαυτό της. ”Μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου και με αγαπάει χωρίς όρους. Είμαι πολύ τυχερή που μεγάλωσα ανάμεσα σε δυνατές και ανεξάρτητες γυναίκες. Το μάθημα ζωής που πήρα από τις αδελφές μου, από την μητέρα μου και τη γιαγιά μου, θα περάσει στην κόρη μου. Θέλω να είναι περήφανη για αυτό που είναι και θέλω να νιώθει άνετα με το σώμα της.

Δε θα ζήσω τη ζωή μου κατευθυνόμενη από τα θέματα που έχετε εσείς με την σεξουαλικότητά μου. Να είστε εσείς και αφήστε με να είμαι εγώ. Είμαι μητέρα. Είμαι σύζυγος, είμαι αδερφή, είμαι κόρη και επιτρέπεται να είμαι sexy.”