CELEBRITIES

Η Kim προσλαμβάνει βετεράνους ειδικών δυνάμεων για να βρουν τον ηθικό αυτουργό της ληστείας

Η άλλοτε δυναμική και γεμάτη άνεση στα φλας των φωτογράφων, Kim Kardashian, μετά τη ληστεία που βίωσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι στο Παρίσι, μοιάζει πιο ανασφαλής από ποτέ.

Σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της μετά το περιστατικό, αποφεύγει να κοιτάξει τους δημοσιογράφους ενώ βιάζεται να επιβιβαστεί είτε στο αμάξι της είτε να εισέλθει στο χώρο που κατευθύνεται.

 

Αποδεικνύεται πως αυτό που της συνέβη, τη σημάδεψε και φαίνεται πως έχει αποφασίσει να βρει πάση θυσία εκείνους που μπήκαν στην πολυτελή κατοικία της στο Παρίσι και την έκαναν να ζήσει αυτές τις δύσκολες στιγμές.

 

Έτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ξένα μέσα, προσέλαβε βετεράνους των ειδικών δυνάμεων, τόσο για να την φυλάνε όσο και για να βρουν όχι μόνο τους φυσικούς αλλά και τον ηθικό αυτουργό της ληστείας, που τους απέφερε λεία αξίας περίπου 8 εκατ. δολαρίων.

Επιπλέον, φημολογείται ότι ο Kanye West σκέφτεται μέχρι και να προσλάβει σωσίες του ζευγαριού που θα λειτουργούν σαν “κράχτες”, ώστε να διασφαλιστεί η ιδιωτικότητα της οικογένειάς του.