CELEBRITIES

Η Khloe Kardashian μόλις σύστησε στον κόσμο την αξιολάτρευτη True

Evan Agostini/Invision/AP

Τι κι αν πρωταγωνιστεί σε δεκάδες δημοσιεύματα καθημερινά; Τι κι αν έκανε τους πάντες να αναρωτηθούν αν θα τα ξαναβρεί ή όχι με τον Tristan Thompson αφού αποκαλύφθηκε ότι την απάτησε πολλάκις όσο ήταν έγκυος; Τι κι αν προβλημάτισε με την επιλογή του ονόματος της μονάκριβης κόρης της True; Η Khloe Kardashian αδιαφορεί για όλα τα παραπάνω και εδώ και έναν μήνα έχει μάτια μόνο για την κόρη της. Και σήμερα, επέλεξε να συστήσει την True στο κοινό της.

«Σε αγαπώ κοριτσάκι μου» ακούγεται να λέει η Khloe Kardashian σε ένα video της κόρης της που σήμερα συμπληρώνει τον πρώτο μήνα της ζωής της. Η μικρή True κοιτάζει την κάμερα και τη μαμά της και μοιάζει αξιολάτρευτη.

Happy One Month True

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

Το πρώτο post της Khloe με πρωταγωνίστρια την True ήταν πολυαναμενόμενο. Έναν μήνα μετά λοιπόν τη γέννηση της κόρης της το γλυκό πρόσωπο της κόρης της στο video μάλλον εξηγεί πως η σιωπή της Khloe οφείλεται όχι μόνο στην μπόρα του σκαννδάλου της απιστίας του συντρόφου της, αλλά και στο ότι εδώ και έναν μήνα ζει τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της με την True και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο.

Κεντρική φωτογραφία:Evan Agostini/Invision/AP