CELEBRITIES

Η Κέλλυ Κελεκίδου “έπαθε” Kim Kardashian στην τελευταία της εμφάνιση

Instagram/Kelekidou_kelly

Σε εγκαίνια γνωστού αθλητικού καταστήματος στο Κολωνάκι έδωσε πρόσφατα το «παρών» η Κέλλυ Κελεκίδου. Η τραγουδίστρια και σύζυγος του Νίκου Κουρκούλη πόζαρε στο φακό παρέα με την καλή της φίλη Γωγώ Μαστροκώστα και την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά που επίσης ανταποκρίθηκαν στο κοσμικό κάλεσμα. Και όπως θα δεις στην φωτογραφία τους, η ομοιότητα της Κέλλυς Κελεκίδου με την Kim Kardashian είναι ολοφάνερη.

ndp

NDP Photo Agency

Για να καταλάβεις τι εννοούμε δες παρακάτω την τελευταία εμφάνιση της Kim Kardashian, αλλά και μια παλιότερη εμφάνισή της με παρόμοιο στυλ με γούνα, και παρατήρησε τα σαρκώδη χείλη τους, τα έντονα μάτια και τις παρόμοιες γραμμές τους προσώπου τους.  Οι δύο γυναίκες, παρότι χωρίζονται όχι μόνο από τον Ατλαντικό αλλά από χιλιάδες ακόμα πράγματα, μοιάζουν πολύ και είναι εξίσου όμορφες.

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

 

Η Κέλλυ Κελεκίδου είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για την εξωτερική της εμφάνιση και πώς αυτή έπαιξε αρνητικό ρόλο στην αρχή της καριέρας της καθώς δεν είχε αναλογίες μοντέλου. «Θυμάμαι χαρακτηριστικά, σε μια από τις πρώτες μου συνεργασίες που ήμουν εξήντα πέντε κιλά, ήρθε ο μαέστρος του μαγαζιού που θα εμφανιζόμουν και μου είπε: ‘Είσαι έγκυος;’. Εγώ επειδή μεγάλωσα σε μια οικογένεια στην όποια αρκετά μέλη της είχαν παραπάνω κιλά, δεν ένιωσα ποτέ ότι η εξωτερική εμφάνιση μπορεί να επηρέαζε στο ελάχιστο τα καλλιτεχνικά σχέδια και τις φιλοδοξίες μου. Για αυτό κι όταν έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο του απάντησα: ‘Nαι, είμαι τριών μηνών’» είχε πει η τραγουδίστρια σε παλιότερη συνέντευξη. Η ίδια έχει απαντήσει δημόσια στις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει πλαστική στα χείλη και στο στήθος της τονίζοντας: «Αν δεις όλο το σόι μου, είναι όλοι έτσι, με μεγάλα χείλη και μεγάλο στήθος. Είμαι σίγουρη ότι στήθος μου είναι φυσικό!».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Kelekidou_kelly