CELEBRITIES

H Keira Knightley είναι ξανά έγκυος

Joel C Ryan/Invision/AP

Είσαι έτοιμη για μία ακόμα πολύ αληθινή περιγραφή τοκετού από την Keira Knightley; Είσαι δεν είσαι, μάλλον σε μερικούς μήνες θα την έχεις. Η ηθοποιός που είχε κάνει αίσθηση γράφοντας κάποτε ένα μακροσκελές άρθρο για τον τοκετό και την ψεύτικη τελειότητα που προβάλλουν νέες μητέρες σαν την Kate Middleton μετά την γέννα, είναι έγκυος ξανά. Το χαρμόσυνο νέο έγινε γνωστό μέσα από μία εμφάνισή της με τον σύζυγό της James Righton στο στο Παρίσι.

Η 34χρονη ηθοποιός περπάτησε χέρι χέρι με τον σύζυγό της στο Place Vendome για cocktail party για το ρολόι Chanel J12 και οι φωτογράφοι όπως και στην περίπτωση της Blake Lively που σου ανέφερα νωρίτερα έτριβαν τα μάτια τους. Όπως καταλαβαίνεις οι φακοί πήραν φωτιά και η Keira και η κοιλιά της ήταν στο επίκεντρο.

 

Αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί της ηθοποιού με τον σύζυγό της, μετά την κόρη τους Edie που αυτόν το μήνα θα γίνει 4 ετών. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον μουσικό του συγκροτήματος Klaxons σε μία κλειστή τελετή στο δημαρχείο της Mazan στη Γαλλία, στις 4 Μαΐου του 2013. Και κάτι μας λέει ότι η αυριανή τους επέτειος θα είναι μία από τις πιο χαρούμενες της ζωής τους. Ή και όχι, αφού η Keira Knightley έχει συχνά τονίσει ότι η μητρότητα είναι πολύ πολύ δύσκολη.

«Δεν νομίζω ότι τιμούμε αρκετά τις γυναίκες για τον σωματικό και συναισθηματικό μαραθώνιο που περνούν όταν γίνονται μητέρες» είχε πει τον Ιανουάριο στο περιοδικό Balance. «Προέρχομαι από ένα πολύ προνομιούχο περιβάλλον. Έχω έναν μοναδικό μηχανισμό στήριξη. Είμαι απίστευτα τυχερή στην καριέρα μου. Μπορώ να πληρώνω καλή νταντά, αλλά ακόμα και έτσι το βρίσκω πολύ δύσκολο. Δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ το παιδί μου. Είναι εντάξει να το λες αυτό. Είμαι εγώ που παραδέχομαι ότι η αϋπνία, οι ορμονικές αλλαγές, η αλλαγή στη σχέση της με τον σύντροφό μου, είναι όλα πράγματα που με κάνουν να νιώθω σαν να αποτυγχάνω καθημερινά. Πρέπει να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι δεν έχω αποτύχει, απλά κάνω ότι μπορώ αλλά δεν είναι εύκολο», συμπλήρωνε η ίδια. Υποκλινόμαστε.

Κεντρική φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP