CELEBRITIES

Ο Keanu Reeves εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με το κορίτσι του μετά από δεκαετίες άρνησης

Jordan Strauss/Invision/AP

Έχεις ακούσει τη φράση «όπως ο διάολος το λιβάνι»; Κάπως έτσι αντιμετωπίζει για χρόνια τώρα ο Keanu Reeves τη δημοσιοποίηση των προσωπικών του σχέσων. Για κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ούτε λόγος. Έχουν περάσει δεκαετίες από τότε που τον είδαμε με κάποια στο πλάι του. Αλλάξανε πράγματα, αλλάξαμε εμείς, άλλαξε και ο Keanu που είπε «φτάνει ως εδώ». Πήρε το κορίτσι του από το χέρι και εμφανίστηκε στο LACMA Art + Film Gala που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles.

Διάβασε ακόμα: Η επιστροφή του Keanu Reeves στο “Matrix 4” είναι το καλό νέο της ημέρας

Όλοι μιλούσαν για τη μυστηριώδη κυρία που τον συνόδευε. Η γλώσσα του σώματος έλεγε πως κάτι παραπάνω από φιλία υπάρχει μεταξύ τους.

Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP

Πρόκειται για την 46χρονη Alexandra Grant και είναι καλλιτέχνις. Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη συνεργασία τους για τα βιβλία του ηθοποιού ”Ode to Happiness”. Εκείνη είχε αναλάβει τη δημιουργία του εικαστικού υλικού. Το 2017 συνδημιούργησαν τον εκδοτικό οίκο ”X Artists’ Books”.

 

Προσπαθείς να θυμηθείς ποια σου θυμίζει; Μετά από ένα σύντομο γκάλοπ στο γραφείο εμείς καταλήξαμε πως φέρνει πολύ σε Helen Mirren αλλά στο πιο γλυκό. Όχι, πως η Helen δεν είναι γλυκιά αλλά με καταλαβαίνεις.

Η πιο γνωστή σχέση του ήταν αυτή με την Jennifer Syme. Το 1999 η Syme του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος αλλά μετά από επιπλοκές το μωρό γεννήθηκε νεκρό. Περίπου δύο χρόνια αργότερα η Syme χάνει τη ζωή της σε τροχαίο, ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και πιθανώς και φαρμάκων, σε ηλικία μόλις 28 ετών.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP