CELEBRITIES

Η Κάτια Νικολαΐδου αποκαλύπτει γιατί δε μίλησε για το δικό της περιστατικό βίας με τον Μάνο Παπαγιάννη

NDP Photo Agency

Το περιστατικό του φερόμενου ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη έφερε στο φως μία ακόμα ιστορία με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Η Κάτια Νικολαΐδου αντιμετώπισε την ίδια κατάσταση πριν τρία χρόνια στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα» όπου και συνυπήρξε επί σκηνής με τον Μάνο Παπαγιάννη.

Τότε δε μίλησε, όμως με ανάρτησή της στο Instagram επιβεβαίωσε τις φήμες και ενημέρωσε πως αν της ζητηθεί από την Σοφία Παυλίδου θα μιλήσει στο δικαστήριο.

«Ήθελα να πιστεύω πως ήταν ένα τυχαίο περιστατικό τότε. Η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπει να σωπάσω. Θα μιλήσω εκεί που πρέπει όταν μου ζητηθεί».

 

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στον Άρη Καβατζίκη εξήγησε γιατί τότε δε δημοσιοποίησε το περιστατικό.

«Έκανα την ανάρτηση γιατί δεν ήθελα να υπάρχει παραφιλολογία. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πω όταν μου ζητηθεί από τη δικαιοσύνη. Επέλεξα να μη μιλήσω τότε γιατί είχαμε φιλική σχέση τόσο με το Μάνο όσο και με την Αγγελική. Θα στηρίξω τη Σοφία στο δικαστήριο. Δεν θα μιλήσω τώρα γι’ αυτό. Υπάρχουν μαρτυρίες. Όταν με καλέσουν να μιλήσω στο δικαστήριο θα το κάνω και θα πω τα πάντα με λεπτομέρειες. Δεν κάνουμε πλέον παρέα. Σέβομαι ότι είναι οικογενειάρχης και έχει μία κόρη. Συναντηθήκαμε τυχαία στην πρεμιέρα του θεάτρου Broadway».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency