CELEBRITIES

Η Κατερίνα Βρανά διηγήθηκε την περιπέτειά της στον βουρκωμένο Λάκη Λαζόπουλο

Το βράδυ της Τρίτης η stand up comedian Κατερίνα Βρανά βρέθηκε στη σκηνή του «Αλ Τσαντίρι», της εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου στο Open. Η Κατερίνα Βρανά, που είχε μιλήσει και στο Ladylike για τη μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασε στη Μαλαισία, η οποία κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή της, έχει πλέον επιστρέψει στην κωμωδία που αγαπάει και κάνει το κοινό να γελάει με το ισχυρότερο όπλο της ζωής της, το χιούμορ. Με προβλήματα όρασης, κίνησης και ομιλίας η Κατερίνα Βρανά από το αναπηρικό της καροτσάκι με τις κοφτερές ατάκες της, διδάσκει πως το χιούμορ μπορεί να σε «σώσει» σε κάθε σκοτεινή σου περίοδο.

Διάβασε ακόμα: Κατερίνα Βρανά: ”Ήθελα να βγω στη σκηνή, σε όποια κατάσταση και να βρισκόμουν”

Το ίδιο έκανε και με το κοινό του Λάκη Λαζόπουλου στο «Αλ Τσαντίρι», ενώ συγκίνησε τον παρουσιαστή και ηθοποιό, που την παρακολουθούσε δακρυσμένος. Η Κατερίνα Βρανά αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της, στα όσα έζησε στο νοσοκομείο της Μαλαισίας αλλά και της Ελλάδας, και τη φάρσα που ήθελε να της κάνει η οικογένειά της όσο νοσηλευόταν. Η οικογένειά της ήθελε να βρει έναν Άγγλο στη Μαλαισία, ο οποίος θα βρισκόταν εκεί όταν θα ξυπνούσε η Κατερίνα Βρανά, για να της πει ότι είναι ο σύζυγός της και ότι τα παιδιά τους ανησύχησαν για να νομίζει ότι είχε πάθει αμνησία, ενώ αργότερα ο αδερφός και ο ξάδερφός της σκέφτηκαν να φορέσουν λευκές περούκες και γενειάδες για να την πείσουν ότι το κώμα στο οποίο είχε πέσει κράτησε για πολλά πολλά χρόνια.. «Καταλαβαίνετε ότι με αυτή την οικογένεια, έχω αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση με πάρα πολύ χιούμορ» σημείωσε η Κατερίνα Βρανά.

Η κωμικός περιέγραψε όλα όσα πέρασε κατά την αποκατάστασή της με το ίδιο χιούμορ και τόνισε: «Η λύπηση είναι άχρηστο συναίσθημα, δεν βοηθούν σε τίποτα. Οι άνθρωποι που περνούν δύσκολα χρειάζονται κατανόηση και πρακτική βοήθεια». Η ίδια μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με αναπηρία στη χώρα μας αλλά κατέληξε στην δική της, μοναδική αισιοδοξία: «Μιλάω σαν μεθυσμένη αλλά ζω και θα ζήσω μια μακριά ζωή μέχρι τα βαθιά γεράματα» κατέληξε η Κατερίνα Βρανά και όπως πάντα νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ξανά μπράβο.

Το ίδιο μπράβο είπε δακρυσμένος και ο Λάκης Λαζόπουλος, αφιερώνοντάς της ένα τραγούδι.

Να σου θυμίσω ότι η Κατερίνα Βρανά ήταν στην Μαλαισία το 2017 σε περιοδεία, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης που τελικά ήταν σκωληκοειδίτιδα. Η μη έγκαιρη διάγνωση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί διάτρηση εντέρου, οξεία περιτονίτιδα και να μείνει σε κώμα για μερικές εβδομάδες προκειμένου να επανέλθουν οι λειτουργίες του οργανισμού της. Δύο χρόνια μετά, το «πιο αστείο κορίτσι του κόσμου» δε χάνει λεπτό το χιούμορ του, ευτυχώς για όλους μας.