CELEBRITIES

Αλέκος Συσσοβίτης- Κατερίνα Λέχου: Η συνάντησή τους 16 χρόνια μετά το “Είσαι το ταίρι μου”

ndp

Μπορεί να έχουν περάσει κιόλας 16 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του «Είσαι το ταίρι μου» όπου ο Αλέκος Συσσοβίτης και η Κατερίνα Λέχου υποδύονταν το ζευγάρι με το ευλογημένο DNA της ομορφιάς, αλλά η πρόσφατη συνάντησή τους στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Με λένε Έμμα» στο Σύγχρονο Θέατρο, αποδεικνύει ότι το τελευταίο αυτό επεισόδιο θα μπορούσε να έχει γυριστεί και χθες.

Οι δύο ηθοποιοί έδειξαν πώς το κάστινγκ της σειράς του Λευτέρη Παπαπέτρου που προβλήθηκε με επιτυχία στο Mega τις σεζόν 2001 και 2002, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, αφού το DNA τους παραμένει ευλογημένο και η σχέση τους με τον χρόνο είναι ξεκάθαρα φιλική. 

Για του λόγου το αληθές δες το παρακάτω απόσπασμα της σειράς όπου εμφανίζονται και οι δύο και κρίνε.

 

Παρόλα αυτά η Κατερίνα Λέχου είχε μιλήσει για την προσπάθειά της να συμφιλιωθεί με τον χρόνο που περνά, διαδικασία διόλου εύκολη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό DownTown Κύπρου. «Με τον χρόνο προσπαθώ να συμφιλιώνομαι, γιατί οι γυναίκες είναι σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τους άντρες. Κι αυτό είναι άδικο. Όσο μεγαλώνω το βλέπω πιο συχνά γύρω μου. Όταν μία γυναίκα περάσει τα 40, οι άντρες θα πουν «άστη, είναι για τα μπάζα!». Αυτό είναι μόνιμο. Αλλά δεν λέγεται για τους άντρες. Και στη δουλειά μας είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις την εικόνα σου, γιατί το βλέπεις συνέχεια. Και βλέπεις ότι γερνάς. Γι’ αυτό οι άνθρωποι της showbiz μπαίνουμε στη διαδικασία να βελτιώνουμε την εικόνα μας. Είναι και η ματαιοδοξία, είναι όμως και η μάχη με τον εαυτό σου. Να, τώρα μου δείχνει η Ολυμπία, η φωτογράφος μας, τις φωτογραφίες μας αρετουσάριστες, και τα βλέπω όλα. Τις ρυτίδες, τα πάντα! Η μεγάλη μου αδελφή, δεν θα τα δει αυτά. Είναι στο γυμναστήριο, θα πάει μετά να μαγειρέψει στα παιδιά της και μία χαρά. Εγώ, όμως, τα βλέπω και έρχομαι συνέχεια αντιμέτωπη με όλα αυτά», είχε πει χαρακτηριστικά. Όσο για τον Αλέκο Συσσοβίτη εκείνος είχε μοιραστεί το «μυστικό» της νεότητάς του με το περιοδικό People. Το ένστικτο είναι ο έρωτας για τη ζωή. Το συναίσθημα είναι ο παλμός που δονεί το σώμα. Η λογική είναι η αυτοκυριαρχία. Προσωπικά είμαι άνθρωπος του ενστίκτου. Αυτό με κρατάει νέο», είχε σημειώσει.

Η Κατερίνα Λέχου και ο Αλέκος Συσσοβίτης πόζαραν μαζί αλλά και με τους ηθοποιούς της παράστασης, Χάρη Τζωρτζάκη, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου και Ανδρέα Κοντόπουλο.

ndp

Η Κάτια Σπερελάκη, ο Στέλιος Μάινας, ο Χάρης Τζωρτάκης, η Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου και η Κατερίνα Λέχου. Οι δύο τελευταίες και ο Στέλιος Μάινας είχαν συνεργαστεί στο Νησί – NDP Photo Agency.

ndp

Ο Δημήτρης Πιατάς, ο Ανδρέας Κοντόπουλος και ο Αλέκος Συσσοβίτης- NDP Photo Agency.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency