CELEBRITIES

Κατερίνα Καινούργιου: Ερωτευμένη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη- Παναγόπουλο. Όλα όσα ξέρουμε για εκείνον

Ψηλά στο εξώφυλλο του περιοδικού Hello που κυκλοφορεί σήμερα βρίσκεται η είδηση πώς η Κατερίνα Καινούργιου είναι ξανά ερωτευμένη. Ο άνδρας που σύμφωνα με το περιοδικό «έκλεψε την καρδιά της» είναι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης - Παναγόπουλος. Το όνομα σίγουρα δεν το ξέρεις από την πλευρά της showbiz καθώς ο 29χρονος δεν ανήκει σε αυτόν τον απαστράπτοντα χώρο. Ανήκει στον χώρο της ναυτιλίας ακολουθώντας πιστά τα βήματα του παππού του, του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου σε αυτή.

Το δημοσίευμα του περιοδικού Hello και το ρεπορτάζ της Μαρένας Καδιγιαννοπούλου αναφέρουν πώς το ζευγάρι πήγε μαζί στο fashion show των MiRo την περασμένη Κυριακή, χωρίς βέβαια να καθίσουν σε διπλανά καθίσματα. Παρατήρησε όμως τις φωτογραφίες τους που δημοσίευσε το περιοδικό και κάποιο coordination το βλέπεις.

 

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης- Παναγόπουλος, όπως ανέφερε παλιότερο δημοσίευμα του Playboy, λάτρευε το προσεγμένο ντύσιμο από την εποχή που ήταν ακόμα μαθητής στο Κολλέγιο Ψυχικού. Εξ ου και η αδυναμία σε σχεδιαστές όπως οι MiRo.

Και μπορεί οι σχολικές του επιδόσεις να μην ήταν λαμπρές αλλά η αγάπη του για την τέχνη ήταν. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του San Francisco Liberal Arts και έκτοτε η τέχνη έγινε αναπόσπαστο μέρος της ζωής του. Το ίδιο αναπόσπαστο μέρος της ζωής του είναι και η διασκέδαση για τον ίδιο και την παρέα του, όπως ανέφερε το ίδιο δημοσίευμα.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης Παναγόπουλος στα 29 του, εκτός από επιχειρηματίας της ναυτιλίας είναι και δεινός συλλέκτης έργων τέχνης. Μάλιστα συμμετείχε το 2016 σε ένα «Ταξίδι τέχνης» στο πλαίσιο του Frieze London, το οποίο είχε διοργανωθεί τότε με την πρωτοβουλία του Salon de Bricolage. Ο Φίλιππος είχε μιλήσει στην Καθημερινή για την τέχνη και το πώς εκείνος ξεκίνησε να ασχολείται με αυτή.  «Οταν η τέχνη γεννιέται από τον γραπτό λόγο, θεωρώ ότι είναι πιο αβανγκάρντ» δήλωνε για το έργο ενός διαγωνιζόμενου εικαστικού στο Frieze London και σημείωνε ότι η δική του σχέση με την τέχνη ξεκίνησε το 2008 παρατηρώντας τα γκράφιτι στους δρόμους. «Ηταν η εποχή που οι street artists έγιναν mainstream καλλιτέχνες» τονιζε εξηγούσε πως απολάμβανε να γνωρίζει καλλιτέχνες και τον κόσμο τους και συμπλήρωνε για το ταξίδι: «Το σημαντικό με αυτό το ταξίδι είναι ότι παίρνεις μια γερή δόση από τέχνη. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε παιδεία στον τομέα αυτό, αφού δεν έχουμε καν μουσεία που να τον υποστηρίζουν». «Θεωρώ ότι η τέχνη στην εποχή μας είναι το πιο δυνατό μέσο κοινωνικοποίησης» δήλωνε στα 26 του τότε ο Φίλιππος και μπράβο του.

Η προηγούμενη σχέση της παρουσιάστριας, με τον κοσμοπολίτη οικονομολόγο Νάσο Αναστασόπουλο έγινε γνωστή το περασμένο καλοκαίρι και κράτησε ως τις αρχές του έτους.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency