Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νάσος Αναστασόπουλος διασκέδασαν στα μπουζούκια κι ένα φιλάκι ήταν λίγο, πολύ λίγο

Το ερωτευμένο ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές σε βραδινή του έξοδο.

Ό,τι και να πούμε για τον έρωτα της Κατερίνας Καινούργιου και του Νάσου Αναστασόπουλου θα είναι λίγο. Το ζευγάρι, την ύπαρξη του οποίου φανέρωσε το περασμένο καλοκαίρι το περιοδικό Hello, απολαμβάνει όλο και περισσότερες κοινές στιγμές ευτυχίας, ενώ τα ταξίδια που τους φέρνουν κοντά καθώς ο Νάσος Αναστασόπουλος δεν ζει μόνιμα στην Ελλάδα, είναι πλέον πολύ συχνά. Στο τελευταίο από αυτά, ο Νάσος Αναστασόπουλος και η Κατερίνα Καινούργιου διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο BOX. Και ο έρωτας ήταν έκδηλος.

Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδαμε το ζευγάρι σε τόσο τρυφερά στιγμιότυπα αφού απαθανατίστηκαν να διασκεδάζουν αγκαλιά και να φιλιούνται σε δημόσια θέα.

 

 

 

 

Μπορεί, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου να είχε αποφασίσει να προστατεύει την προσωπική της ζωή από τη δημοσιότητα και να αποφεύγει να μιλά για τον εκάστοτε σύντροφό της, αλλά όπως φαίνεται αυτή η σχέση της δημιουργεί την ασφάλεια που χρειάζεται για να μπορεί να τη χαίρεται δημόσια. «Σήμερα είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Άραγε αξίζω τόσο αγάπη; Νιώθω τόσο ευλογημένη» έγραφε πρόσφατα η παρουσιάστρια του Open TV με αφορμή την ονομαστική της εορτή για αυτή την άκρως ευχάριστη περίοδο που βιώνει στη ζωή της.

Πάντα τέτοια βρε παιδιά!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ