CELEBRITIES

Η Κατερίνα Διδασκάλου σε μία σπάνια εμφάνιση με την κόρη της. Μιλάμε για ομορφιά

NDP Photo Agency

Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε στο Ηρώδειο για να απολαύσει την εξαιρετική Loreena McKennitt. Δίπλα της και η κόρη της, Μαρκέλλα, η οποία και δεν κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις.

Διάβασε επίσης: Η κόρη της Δέσποινας Βανδή τραγουδά το ”Shallow” και ένα μήλο μόλις έπεσε κάτω από τη μηλιά

Στέκονται μπροστά στους φωτογράφους και χαμογελούν. Ας γεμίσει η οθόνη κομψότητα και ομορφιά. Η Κατερίνα Διδασκάλου έχει δύο κόρες, την Μαρκέλλα και την Φλώρα που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο και έναν γιο, τον Διόνυσο από τον δεύτερο γάμο της. Η Μαρκέλλα Βέη έχει σπουδάσει ναυτιλιακά και δεν ασχολήθηκε ποτέ με την υποκριτική.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Λίγα χρόνια νωρίτερα είχε μιλήσει στην εφημερίδα «Αγορά» και για το νέο της ρόλο αφού είναι γιαγιά δύο υπέροχων εγγονών.

«Υπάρχουν γυναίκες που έχουν κάνει παιδιά ακόμα πιο μικρές από εμένα. Στα 22 απέκτησα την πρώτη μου κόρη. Αλλά νιώθω ευτυχής, θα σου πω και κάτι που έχει πλάκα. Δεν ξέρω ποιος έχει δασκαλέψει τον εγγονό μου και δε με λέει γιαγιά, αλλά Κατρίν! Του λέω στο τηλέφωνο: «Γεια σου, είμαι η γιαγιά Κατερίνα» και μου λέει ”Γεια σου, Κατρίν”. Νιώθω πολύ τυχερή, γιατί μέσα από αυτή τη δουλειά, που έχει μόχθο και υπερέκθεση, τα τρία μου παιδιά είναι υγιή και ισορροπημένα. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη που τόσο οι δύο κόρες μου όσο και ο γιος μου δεν θέλησαν ποτέ να γίνουν ηθοποιοί».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency