CELEBRITIES

Kate Moss, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski: Όσα έγιναν στο λαμπερό πάρτι στη Μύκονο

Instagram/Wheresmossy

Μπορεί μέχρι χθες το απόγευμα να ήταν αβέβαιο αν τα εγκαίνια του εμπορικού κέντρου Nammos Village θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν κανονικά, λόγω του «λουκέτου» της εφορίας μετά την έφοδο εφοριακών, ωστόσο όλα πήγαν καλά και τα εγκαίνια έγιναν με κάθε λαμπρότητα. Συγκεκριμένα με την λαμπρότητα που αρμόζει στις καλεσμένες της βραδιάς Kate Moss, Gigi Hadid και Emily Ratajkowski.

Οι τρεις γυναίκες όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψαν την παράσταση και έγιναν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους εκπροσώπους της showbiz και όχι μόνο που βρέθηκαν στον χώρο. Μάλιστα οι δύο νεαρότερες από την παρέα των τριών star έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων, ενώ η Kate Moss βρέθηκε στα decks του πάρτι στο πλευρό του DJ Fattony και απογείωσε το κέφι των καλεσμένων.

Όσο για τις ενδυματολογικές τους επιλογές η Emily Ratajkowski συνδύασε ένα αποκαλυπτικό κόκκινο φόρεμα με sneakers και η Gigi Hadid φόρεσε ένα αέρινο ροζ φόρεμα. Η Kate Moss εμφανίστηκε με τζιν και ένα sparkling top που έκανε τη διαφορά.

Δες παρακάτω τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν οι ίδιες στο Instagram, την κοπή της κορδέλες αλλά και την Kate Moss στα decks.

Queens of Mykonos @emrata #katemoss #gigihadid #emilyratajkowski #wheresmossy

A post shared by Kate Moss (@wheresmossy) on

 

 

 

Shaking down to Shakedown @dj_fattony_ #katemoss #wheresmossy

A post shared by Kate Moss (@wheresmossy) on

Last night a DJ saved my life @dj_fattony_ #katemoss #wheresmossy

A post shared by Kate Moss (@wheresmossy) on

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/Emrata, Wheresmossy