Η Julia Roberts είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό People

Η Pretty Woman ψηφίστηκε για 5η φορά ως η ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη.

Όταν ακούς το όνομα Julia Roberts συνειρμικά σου έρχεται στο μυαλό "Pretty Woman". Όχι μόνο γιατί η ταινία αυτή αποτέλεσε κάποτε την αφορμή της γνωριμίας μαζί της, αλλά κυρίως γιατί η 49χρονη ηθοποιός επιβεβαιώνει περήφανα τον χαρακτηρισμό αυτό. Είναι ένα πλάσμα πανέμορφο μέσα- έξω, το οποίο αποπνέει γοητεία και αυθεντικότητα.  

Το περιοδικό People απένειμε τον τίτλο της "Πιο Όμορφης Γυναίκας Του Πλανήτη" για το 2017 στην υπερ-κουλ Julia Roberts κι εμείς χειροκροτάμε θερμά για την επιλογή του.

Αυτή είναι η 5η φορά στην ιστορία του θεσμού που η Julia Roberts λαμβάνει αυτόν τον τιμητικό τίτλο. Η πρώτη φορά ήταν το 1991, ακριβώς μετά την ταινία που την ανέδειξε, και πλέον οι φορές είναι τόσες πολλές που μιλάμε για ρεκόρ. Σχολιάζοντας σχετικά το ότι έχει κατακτήσει τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο τρεις περισσότερες φορές από τον καλό της φίλο George Clooney, ο οποίος διαπρέπει στην αντίστοιχη κατηγορία των αντρών, η Roberts είπε με χιούμορ πως θα του το αναφέρει στην χριστουγεννιάτικη κάρτα που θα του στείλει.

 Η βραβευμένη με Όσκαρ και μαμά 3 παιδιών Roberts δήλωσε ιδιαίτερα "κολακευμένη" από το γεγονός αυτό, συμπληρώνοντας πως τώρα αισθάνεται ότι βρίσκεται στην ακμή της.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ