CELEBRITIES

H Jennifer Lawrence αρραβωνιάστηκε τον καθόλου σταρ σύντροφό της

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Τον δρόμο που χάραξε ο George Clooney όταν παντρεύτηκε την δικηγόρο με ειδίκευση στις υποθέσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων Amal Clooney φαίνεται να ακολουθεί η βραβευμένη με Όσκαρ Jennifer Lawrence. Η 28χρονη ηθοποιός, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός της στο E! News, αποδέχτηκε την πρόταση γάμου του Cooke Maroney του αγαπημένου της που ουδεμία σχέση έχει με την κινηματογραφική βιομηχανία, έχει όμως με την Τέχνη γενικότερα μιας και είναι γκαλερίστας.

Η επιβεβαίωση ήρθε αφού δημοσίευμα της ιστοσελίδας Page Six ανέφερε πως σε τελευταία τους βραδινή έξοδο η Jennifer Lawrence εμφανίστηκε με ένα μεγάλο μονόπετρο στο αριστερό της χέρι. Το ζευγάρι, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του μετά από 8 μήνες σχέσης. Οι φήμες για τη σχέση της ηθοποιού και του 34χρονου Cooke Maroney ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2018 μετά την γνωριμία τους μέσω της καλής φίλης της Jennifer Lawrence, Laura Simpson. Ακολούθησαν ρομαντικά ταξίδια στην Ευρώπη και τρυφερά στιγμιότυπα σε εξόδους τους στη Νέα Υόρκη που επιβεβαίωσαν οριστικά τη σχέση τους.

 

Αυτή η σχέση για την Jennifer Lawrence ήταν εξαρχής διαφορετική, καθώς οι προηγούμενες ήταν με συναδέλφους της όπως ο Nicholas Hoult ή με σκηνοθέτες όπως ο Darren Aronofsky και επομένως τραβούσαν πάνω τους πολύ περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού. Αυτή τη φορά επέλεξε και μπόρεσε να ζήσει τουλάχιστον τους πρώτους μήνες του έρωτά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οπως επισημαίνει το E!News. Μέχρι τώρα τουλάχιστον γιατί πλέον οι εμφανίσεις με τον μνηστήρα της και το μονόπετρο στο χέρι σίγουρα θα γίνουν περιζήτητες.

Μένει να τη δούμε λοιπόν με το νυφικό της και να ευχηθούμε αυτή η πορεία της με το ιερό να μη μοιάζει με την πορεία της προς την σκηνή των Όσκαρ 2013 σε τίποτα παρά μόνο στην απόλυτη επιτυχία.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

 

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;