CELEBRITIES

O James Franco κατηγορείται από 5 γυναίκες για ανάρμοστη συμπεριφορά. Η απάντηση του ηθοποιού

Jordan Strauss/Invision/AP, File

Λίγα 24ωρα μετά τη βράβευσή του με τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας σε Κωμωδία/Μιούζικαλ, ο James Franco αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά και μαζί μ' αυτές, τη συγκρατημένη οργή του κοινού, μέχρι τουλάχιστον να αποδειχθεί αν οι ισχυρισμοί είναι αληθείς ή όχι.

Εν αρχή ην η Violet Paley, η οποία διατηρούσε ερωτική σχέση με τον Franco, αλλά σύμφωνα με ένα πρόσφατο tweet της, ο ηθοποιός την είχε πιέσει να του κάνει στοματικό σεξ στο αυτοκίνητό του.

Οι υπόλοιπες τέσσερις φοιτούσαν στη σχολή υποκριτικής του Franco, η οποία έκλεισε το 2017 και όπως αποκαλύπτουν, ο «δάσκαλός» τους τις ανάγκαζε να παίζουν τους ρόλους topless και να παρακολουθούν τα μαθήματα γυμνές. Μία εξ’ αυτών, η Sarah Tither- Kaplan εξομολογήθηκε στους LA Times ότι ο Franco της ζήτησε να συμμετάσχει σε μία σκηνή οργίων μαζί του και με μερικές ακόμα μαθήτριες της σχολής.

 

Ο ηθοποιός, ο οποίος φημίζεται χρόνια τώρα για το προκλητικό του attitude είχε εμφανιστεί στις Χρυσές Σφαίρες με περασμένη την καρφίτσα με το συμβολικό μήνυμα “Time’s Up” στο πέτο, δάσκαλε που δίδασκες σαν να λέμε, αν όντως ισχύουν οι κατηγορίες. Από πλευράς του διέψευσε τις κατηγορίες μέσω της εκπομπής του Seth Meyers. «Μου έστειλαν τα tweets, ό,τι διάβασα είναι ανακριβές», είπε με ψυχραιμία και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει σιωπηλός.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP, File