CELEBRITIES

Η Ήβη Αδάμου μόλις ανέβασε την πιο χαριτωμένη φωτογραφία με την κόρη της

NDP Photo Agency

Η κόρη της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουινέλη συμπληρώνει τον πρώτο χρόνο της ζωής της σε λίγες ημέρες. Λίγο πριν τα πιο όμορφα γενέθλια που έχουν γιορτάσει ποτέ οι τραγουδιστές γονείς της, η Ήβη Αδάμου είπε να σηματοδοτήσει την έναρξη του φετινού τους καλοκαιριού μαζί με την πιο χαριτωμένη, κοινή τους φωτογραφία.

Διάβασε κι αυτό: Η Ήβη Αδάμου είναι υπέροχη και ως ξανθιά

Μαμά και κόρη με ασορτί μαγιό και με τα κατάλληλα καλλιτεχνικά φίλτρα μοιράζονται μια αγκαλιά στην παραλία και εμείς οι υπόλοιποι λιώνουμε καθώς βλέπουμε το ενσταντανέ που είναι και το πρώτο που μοιράζεται η Ήβη Αδάμου με την κόρη της στο Instagram.

 

«Ο ρόλος μου ως μαμά είναι ο πιο σημαντικός. Έχει κάποιες δυσκολίες αλλά είναι τόσο όμορφα όλα. Είναι τόσο καλό παιδί. Τόσο χαμογελαστή. Κλαίει μόνο όταν πονάει κάπου και όταν πεινάει. Είναι ζωηρό παιδάκι και μου αρέσει πολύ. Η μικρή είναι μαζί μου όπου πηγαίνω. Δεν μπορώ μακριά της. Το πολύ μια-δυο μέρες. Και αυτές είναι δύσκολο» είχε πει η Ήβη Αδάμου για την κόρη της στο Happy Day λίγους μήνες πριν.

Η κόρη που απέκτησε μαζί με τον frontman των Stavento, βαφτίστηκε Ανατολή- Νεφέλη τον περασμένο μήνα, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στην Αλεξανδρούπολη όπου οι τρεις τους ζουν μόνιμα. Μια φωτογραφία των τριών τους από την παραλία είχε ανεβάσει την πρώτη ημέρα του Ιουνίου και ο ευτυχισμένος μπαμπάς γράφοντας: «Πρώτη ημέρα του καλοκαιριού. Καλό μήνα να έχουμε αλάνια»

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency