CELEBRITIES

Ιωάννα Παππά: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της

ndp

Μπορεί η Ιωάννα Παππά να μην απασχολεί συχνά την επικαιρότητα με θέματα της προσωπικής της ζωής, ωστόσο τον τελευταίο καιρό έγινε γνωστή μια πολύ χαρμόσυνη είδηση για εκείνη. H Real Life ήταν εκείνη που δημοσιοποίησε το όμορφο νέο, και το περιοδικό Hello φιλοξένησε την πρώτη δήλωση της ηθοποιού γι' αυτό. Καθώς ακόμα η εγκυμοσύνη της βρισκόταν στους πρώτους μήνες της, η Ιωάννα Παππά προτιμούσε να μην μιλήσει για όσα της συμβαίνουν. Κάπως έτσι, όταν εμείς μιλήσαμε μαζί της εκείνο το διάστημα είπαμε για πολλά άλλα, σεβόμενοι την επιθυμία της.

Ο καιρός πέρασε και μαζί του έφερε και την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ιωάννας Παππά μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της, η οποία πραγματοποιήθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της μουσικοθεατρικής παράστασης «Ύψωμα 731» του Άρη Μπινιάρη στο θέατρο Πορεία. Η ηθοποιός απαθανατίστηκε μαζί με την συνάδελφο και φίλη της, Θάλεια Ματίκα, με την οποία το 2003 είχαν υποδυθεί τις αδερφές στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Κλείσε τα μάτια».

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η Ιωάννα Παππά περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Κώστα Πάντο. Η ίδια είχε πει πριν από λίγο καιρό στη Lifo για τη δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης της: «Ήθελα να πω ότι η δημοσίευση έγινε ερήμην μου. Δεν ήμουν σύμφωνη με το να μαθευτεί τόσο νωρίς. Για αυτό το λόγο κιόλας δεν έχω επεκταθεί και δεν έχω δώσει συνεντεύξεις, γιατί θεωρώ ότι είναι κάπως νωρίς να μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι μία εγκυμοσύνη τον πρώτο καιρό μπορεί να έχει κάποιες επιπλοκές». Μιλώντας για την δημοσιότητα και την προσωπική της ζωή στην συνέντευξή της στο Ladylike, η ηθοποιός έλεγε: «Δεν έχω προβλήματα τέτοια. Δεν το κυνηγάω ούτε το αποφεύγω. Ξέρω ότι είμαι σε ένα επάγγελμα που έχει δημοσιότητα. Πέρα από το πρώτο μεγάλο ξέσπασμα της δημοσιότητας που ήρθε με την πολύ μεγάλη επιτυχία της σειράς του Χριστόφορου “Κλείσε τα μάτια”, που ήταν ό,τι πιο έντονο έχω ζήσει σε σχέση με αυτό το πράγμα και η πιο δύσκολη περίοδος γιατί ήταν και πολύ νωρίς, αλλά πλέον ζω με αυτή τη συνθήκη και είναι πολύ λειτουργικά όλα μέσα σε αυτό. Έχω πολύ φιλική αντιμετώπιση από τους ανθρώπους και εγώ τους αντιμετωπίζω πολύ φιλικά επίσης γιατί έχω τέτοια τάση σαν άνθρωπος. Μου αρέσει η ευγένεια, εκτός κι αν κάποιος ξεπεράσει τα όρια. Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να οχυρωθώ κάπου, να κρυφτώ».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency