CELEBRITIES

Η Ιωάννα Παππά μάς συστήνει την αδερφή της, Τίνα

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson/24ΜΕDIA

Στην παράσταση «Ο χορός της φωτιάς» μαζί με τον Χρήστο Λούλη πρωταγωνιστεί φέτος η Ιωάννα Παππά. Η παράσταση σηματοδοτεί την επιστροφή της ηθοποιού στη δουλειά μετά την απόκτηση του πρώτου της παιδιού, του γιου που απέκτησε με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Πάντο. Στην πρεμιέρα της, λοιπόν, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά βρέθηκαν φίλοι και δικοί της άνθρωποι για να την παρακολουθήσουν και να τη συγχαρούν μετά το τέλος της παράστασης. Ανάμεσα στους θεατές βρισκόταν και η αδερφή της Ιωάννας Παππά, Τίνα.

Διάβασε επίσης: Ιωάννα Παππά: «Είμαι ανοικτή στην αλλαγή και το ρίσκο»

Η Τίνα Παππά ασχολείται με την επικοινωνία καλλιτεχνών κι έχει αναλάβει μέχρι σήμερα αρκετά μεγάλα project. Μίκρη όπως έχει δηλώσει η ίδια πίστευε ότι όταν μεγαλώσει θα γίνει δημοσιογράφος και θα γράφει στο National Geographic ενώ η καλύτερη έναρξη δελτίου τύπου για εκείνη είναι αυτή που δεν έχει γραφτεί ακόμα. Καλλιτέχνης κι εκείνη από το δικό της μετερίζι η Τίνα Παππά είναι πάνω από όλα περήφανη αδερφή της Ιωάννας με την οποία πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Όπως έχει πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ιωάννα Παππά, η ίδια όπως και η αδερφή της ήταν από μικρές χειραφετημένες, πράγμα που χρωστούν στο οικογενειακό τους περιβάλλον. «Νιώθαμε πολύ φιλικά απέναντι στους γονείς μας», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός που τώρα έχει την ευκαιρία να μεταδώσει αυτή την αίσθηση της ελευθερίας και της ανεξάρτησίας στον μικρό της γιο.

«Ήρθε στη ζωή μας αυτό το υπέροχο, ακριβό δώρο, το οποίο όντως μας ξενυχτάει! Κοιμάμαι τρεις με τέσσερις ώρες το πολύ, όταν τα καταφέρνω, αλλά δεν γκρινιάζω γιατί έτσι και αλλιώς δεν χορταίνω να τον βλέπω. Αν δεν έχεις ζήσει αυτό το θαύμα της φύσης, δεν μπορείς, όσα και αν σου έχουν πει, να καταλάβεις τι είναι να έχεις στα χέρια σου το παιδί σου που περιμένεις με μεγάλα λαχτάρα εννιά μήνες» είχε πει στη Real News η Ιωάννα Παππά τον περασμένο Αύγουστο. Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυπτε: «Μέχρι πριν από τρία χρόνια όντως δεν υπήρχε στις σκέψεις μου να γίνω μητέρα. Η σχέση μου, όμως, με τον Κωνσταντίνο με ενέπνευσε να αποκτήσω ένα παιδί μαζί του και η κοινή μας επιθυμία έφερε στη ζωή μας ένα αγοράκι που μας έχει κλέψει την καρδιά»

Κεντρική φωτογραφία: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson