CELEBRITIES

Η απάντηση της Ιωάννας Μπέλλα για το χαστούκι και τις γυναίκες

ndp

Η Ιωάννα Μπέλλα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show, και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη σωματική βία που έχει υποστεί σε σχέση της στο παρελθόν. Σε περίπτωση που δεν το πήρες ήδη χαμπάρι η απάντησή της στο σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ότι έχει πει πώς έχει «φάει ξύλo» από σύντροφό της ήταν: «Ξύλο.. Εντάξει… Έχω φάει ένα χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Στον έντονο τσακωμό, έτσι; Ποια γυναίκα δεν έχει φάει; Όποια γυναίκα πει ότι δεν έχει φάει ή ότι δεν έχει κάνει πλαστική, λέει ψέματα».

Σήμερα το πρωί στο Πρωινό η ατάκα της σχολιάστηκε έντονα ενώ ήδη από χθες το βράδυ το Twitter έχει πάρει φωτιά με τα σχόλια για την ατάκα της που ούτε λίγο ούτε πολύ απενοχοποίησε τη βία κατά των γυναικών στην ελληνική τηλεόραση παρουσιάζοντάς την ως κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες.

Η Ιωάννα Μπέλλα πριν από λίγη ώρα μοιράστηκε την δική της απάντηση μέσω Insta Story, από την Ταϊλάνδη όπου βρίσκεται για τον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe. Η Σταρ Ελλάς 2018 γράφει μεταξύ άλλων: «Με λύπη πληροφορήθηκα για την τροπή που πήρε η χθεσινή μου συνέντευξη στον κ. Αρναούτογλου από την πρωινή εκπομπή της κας Σκορδά. Αναφέρομαι στο σχόλιό μου για το χαστούκι που δέχθηκα κάποτε από σύντροφό μου. Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δε θεωρώ την οποιαδήποτε πράξη βίας άνευ σημασίας, είτε είναι λεκτική είτε σωματική.

Οπωσδήποτε αναγνωρίζω τον άστοχο χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησα για το γεγονός και πραγματικά απολογούμαι. Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα από την ερώτηση του κ. Αρναούτογλου και νομίζω φάνηκε η αμηχανία μου. Το θέμα αυτό ήταν κάτι προσωπικό και δυσάρεστο και για να ελαφρύνω το κλίμα στη συνέντευξη προσπάθησα – ατυχώς- να του δώσω ένα πιο χιουμοριστικό και ανάλαφρο ύφος».

Instagram/ioanna_mpella

 

Τέλος η Ιωάννα Μπέλλα τόνισε ότι στον διαγωνισμό στον οποίο συμμετέχει είναι στόχος η ενθάρρυνση των νέων γυναικών να πιστεύουν στον εαυτό τους και πώς η ίδια θέλει να αποτελεί ένα σωστό πρότυπο για αυτές. Βέβαια, οφείλει να αναγνωρίσει ότι μετά τα χθεσινά έχει δρόμο ακόμα μπροστά της για να πετύχει αυτή την επιθυμία της.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency