CELEBRITIES

Τα πιο αστεία bottle cap challenge διασήμων στο Instagram και το “νισάφι” του Snoop Dog

Jordan Strauss/Invision/AP, Evan Agostini/Invision/AP,  Joel C Ryan/Invision/AP

Κάθε καλοκαίρι που σέβεται τον εαυτό του χρειάζεται το Instagram challenge του. Μετά το Kiki challenge που προέκυψε με το τραγούδι του Drake "In My feelings" και τους ανθρώπους που χόρευαν με ανοιχτή πόρτα δίπλα σε αμάξια που προχωρούσαν με ταχύτητα χελώνας, τώρα ήρθε το bottle cap challenge να γεμίσει δράση το καλοκαίρι των διασήμων, και κυρίως τους λογαριασμούς τους στο Instagram. Στη νέα αυτή μανία οι star του πλανήτη με μία στροφή 360 μοιρών που βλέπουμε σε αργή κίνηση ξεβιδώνουν με την πατούσα τους το καπάκι από ένα γυάλινο συνήθως μπουκάλι. Κι όσο κι αν θέλουμε να πιστέψουμε πως κάποιοι από αυτούς μπορεί να θέλουν να περάσουν ένα οικολογικό μήνυμα για το τέλος της χρήσης του πλαστικού, η ουσία παραμένει ίδια: Απλώς κλωτσάνε καπάκια.

Διάβασε επίσης: Το Instagram δεν επιτρέπει πια προσβλητικά σχόλια κι αυτά είναι τα καλά νέα της ημέρας

Ολοένα και περισσότεροι διάσημοι (από τον Justin Bieber, ως την Kendal Jenner που το έκανε οδηγώντας jet ski στη Μύκονο και την Mariah Carey και τον Ryan Reynolds που κατά κάποιον τρόπο ειρωνεύτηκαν την πρόκληση) υποκύπτουν σε αυτή τη νέα μανία του Instagram κι εμείς συλλέξαμε τα καλύτερα video για να χαζέψεις.

Όσο για το πως ξεκίνησε όλο αυτό, τα αμερικανικά Μέσα αναφέρουν ότι ήταν μια γνωστή πρόκληση στους κύκλους των αθλητών μεικτών πολεμικών τεχνών, αλλά πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν ένας αθλητής προκάλεσε τον τραγουδιστή John Μayer να το κάνει και εκείνος. Παραδόξως, αν και δεν είναι αθλητής του καράτε ή απόγονος του Τσάκι Τσαν τα κατάφερε και το αποτέλεσμα ήταν ολοένα και περισσότερες προκλήσεις/ προσκλήσεις διασήμων, όπως αυτές που θα δεις παρακάτω.

John Mayer: Αυτός που φημολογείται πως ξεκίνησε τη φρενίτιδα με την απρόσμενη επιτυχία του.

 

Ο Justin Bieber και η Hailey Bieber κάνουν τα πάντα μαζί ως ζευγάρι. Κλωτσούν ακόμα και το ίδιο καπάκι.

View this post on Instagram

I nominate Tom cruise and Hailey Bieber

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Η Kendall Jenner κάνει το bottle cap challenge και παράλληλα διαφημίζει τη χώρα μας.

View this post on Instagram

you asked for it @haileybieber …

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

Ο Jason Statham έχει την πιο απίθανη φάτσα όλων των εποχών κατά τη διάρκεια αυτού του challenge.

 

Η Mariah Carey αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται τίποτα άλλο πέρα από την απίθανη φωνή της για να κάνει οτιδήποτε.

View this post on Instagram

Challenge accepted! #bottlecapchallenge

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

 

Η Ellie Goulding το πανηγυρίζει δεόντως. Δεν θέλω να ξέρω πόσες λήψεις χρειάστηκε.

Ο DJ Diplo κραυγάζει για το κατόρθωμά του αφού μπήκε στο challenge μόνος του και προκάλεσε μεταξύ άλλων τη Meghan Markle, τον πρίγκιπα Harry και τον Obama. Έχει γούστο.

Tο υπέροχο fail του Blake Shelton που οδήγησε σε μία ερμηνεία απευθείας για τραγωδία στην Επίδαυρο αλλά και στο αμέσως επόμενο video.

 

Μετά την πρόκληση του Blake Shelton ο  Ryan Reynolds ετοίμασε μια ωδή σε όλα τα χαμένα μπουκάλια που θυσιάστηκαν στο βωμό του bottle cap challenge.

 

Στα καθ’ ημάς, ο Κωνσταντίνος Βασσάλος και η γυμνή του πατούσα έκαναν το θαύμα τους.

Και ο Σάκης Ρουβάς ήταν για μία ακόμα φορά χάρμα οφθαλμών κλωτσώντας το καπάκι του στη Σχοινούσσα.

 

Και ο Snoop Dog είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Αθυρόστομα μεν και δε συμφωνούμε με αυτό αλλά είναι ο Snoop Dog, πώς αλλιώς θα τα έλεγε; Εγώ πάντως θα στο μεταφράσω αντικαθιστώντας όλα τα f@@@ng με πιο κόσμιες εκφράσεις.

View this post on Instagram

New challenge.

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

 

«Βαρέθηκα αυτή τη βλακεία με τα μπουκάλια. Σταματήστε να κλωτσάτε καπάκια από μπουκάλια βρε παλιοατζαμήδες. Ποιος σκέφτεται όλες αυτές τις ανόητες προκλήσεις; Ορίστε η καινούργια πρόκληση: Σηκώστε ένα αναθεματισμένο ακουστικό και πείτε: “Βγάλε τον διαολεμένο τον σκασμό”. Ορίστε η νέα σας πρόκληση», είπε γελώντας και γέλασα κι εγώ το ομολογώ.

Κεντρική φωτογραφία:  Jordan Strauss/Invision/AP, Evan Agostini/Invision/AP,  Joel C Ryan/Invision/AP